Faina castane BIO - 200 g Produsul este certificat BIO.
Faina de castane este o faina dulce de culoare brun deschis, obtinuta prin uscarea si macinarea fina a castanelor comestibile cultivate la altitudini de 450-900 m. Este mult mai bogata in proprietati nutritive decat cartoful si de aceea, faina de castane poate fi pregatita cu unt si lapte pentru a inlocui cu succes piureul de cartofi. Faina de castane are proprietati nutritive valoroase si este recomandata si in alimentatia copiilor carora le oferiti astfel o alimentatie deosebit de bogata in vitamine, minerale, oligoelemente, nutrienti. Puteti adauga faina de castane in bolul de cereale cu lapte la micul dejun! Faina de castane este ideala si pentru intarirea sosurilor, rantasurilor si in amestec de fainuri pentru paine, briose, blaturi de tort sau diverse deserturi. Faina de castane se poate folosi si la prepararea halvalei, a ciocolatei, la retete de prajituri si bomboane.
null
Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!