Spaghetti din orez integral, fara gluten, bio 250g Descriere
• Pastele sunt preparate cu faina integrala din orez, in laboaratoare din Italia, o tara cu o istorie aparte in prepararea si pregatirea acestor bunatati.
• Faina de orez si bobul de orez din care este preparata, nu contine gluten in mod natural.
• Inlocuiesc cu succes pastele traditionale din faina de grau, multumita calitatilor nutritive superioare ale fainii din orez integral.
Proprietati
• Orezul integral are calitati superioare celui decorticat.
• Contine complexul vitaminic B (si mai ales B6), vitamina E, magneziu, cupru, niacin, fosfor,
• potasiu, selenium, zinc, are multa fibra si contine acizi grasi esentiali nesaturati.
• Consumul este indicat celor cu intoleranta la gluten.
Continut
• O punga contine 250 de grame de paste spaghetti din orez integral fara gluten, produs certificat ecologic.
• Poate contine urme de soia si lupini.
Consum
• Sunt foarte usor de preparat in diverse combinatii cu sosuri.
• Sunt o masa rapida pentru cei care nu au foarte mult timp disponibil prepararii hranei.
Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!