Suc de sfecla rosie bio VEGAN Consumul de sfecla rosie ofera energie si vitalitate pe tot parcursul zilei. Sucul de sfecla rosie vegan bio este unul dintre alimentele cele mai bogate in antioxidanti. Eficient atunci cand este vorba despre imbunatatirea presiunii si circulatiei sangelui.
Descriere generala: Sfecla rosie face parte din grupul alimentelor alcaline, fiind una dintre cele mai benefice legume.
Ingredinte: Suc de sfecla rosie* 99%, suc de lamaie*(din concentrat de suc de lamaie), antioxidant: acid ascorbic.
*provin din agricultura ecologica.
Continut de vitamine si minerale: Sucul obtinut din sfecla rosie are un continut bogat de vitamina B, mangan, potasiu, fibre, fier, fosfor, dar si vitamina C.
Beneficii si utilizari: Acest produs ajuta la detoxifierea ficatului, creste puterea de concentrare si, printr-un consum regulat, rezistenta la efort fizic cu pana la 16%. De asemenea, un consum regulat ajuta la prevenirea evolutiei hepatitei cronice spre cancer hepatic sau ciroza, scade tensiunea arteriala cu pana la 20% si combate anemia, constipatia si afectiunile renale.
Ambalaj: Produsul este ambalat in sticla de 500ml
Se recomanda depozitarea la loc uscat si racoros. Inainte de consum se agita. Dupa deschidere se consuma in termen de 3 zile.
Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!