Atmosfera din alt veac te cheama vara la o halba cu bere rece pe terasa umbroasa, chiar sub faimosul copac (de fapt, un dud batrân ce-a vazut multe sub ramurile lui în peste suta de ani pe care i-a trait) si iarna la o palinca galbena ori o cana cu vin fiert, la caldura teracotelor vechi ce strajuiesc peretii înalti ai casei boieresti.
Foaia de bauturi are toate cele trebuincioase unui stabiliment care se respecta: vinuri vechi si noi, si la sticla si la cupa, crud, sprit sau fiert cu scortisoara si mar, bere de la gheata, tuici românesti si alte numeroase tarii streine.
Iar când se pune soarele în dreptul stomacului si bautura stârneste foamea, chefliii se pot ghiftui si cu de-ale gurii alese din Foaia de mâncari, plina de bucate gustoase, pregatite dupa retete de casa traditionale, numai din componente naturale si de înalta calitate. De la gustari usoare, precum zacusca de casa, brânza de oaie sau capra, slaninuta cu ceapa rosie sau cârnatii uscati, la felurite ciorbe, gratare sfârâite acompaniate de diferite garnituri si muraturi in sare, toate numa’ bune sa se aseze de podina pentru bauturile ce sigur vor mai fi cerute.
Lume buna, muzica pentru urechile cunoascatoare si ambianta vesela, contagioasa.