Cursurile noastre de gatit sunt potrivite pentru pasionatii amatori, cunoscatori sau incepatori in ale gastronomiei. Sustinute de profesionisti, cursurile au ca misiune sa dezvaluie tehnicile fundamentale si interpretarile contemporane specifice gastronomiei practicate ca profesie, transferandu-le simplu in bucataria de acasa.
Unde, cand si cat dureaza
Cursurile deschise pentru rezervari individuale au loc in weekend in casa noastra din Marcel Iancu 9 (in casa sau bucataria de vara cu gradina, in functie de sezon). In functie de specific, un atelier dureaza aproximativ 4h30min (cu tot cu masa), timp in care participantii dau viata unui meniu cu trei feluri. Antentie, cursul nu este o demonstratie!
Numarul maxim de participanti la curs este de 12 persoane.
Ce invatam, meniuri si ingrediente
Fiecare curs are o tematica diferita, meniuri diferite, toate dupa un concept construit astfel incat, incepator sau avansat, sa traiesti o experienta delicioasa pe care o poti reproduce apoi acasa.
Vei dobandi tehnici clasice, tehnici moderne si trucuri din bucataria profesionala creativa. ‘Knife skills’, sosuri, supe, deserturi, sunt elemente generale prezente aproape la fiecare curs. Toate meniurile sunt sezonale, folosim cele mai bune ingrediente si pe cat posibil ingrediente locale.
Mancam ce am pregatit si poti aduce un musafir
Dupa ce treaba in bucatarie s-a terminat savuram impreuna proaspetele creatii alaturi de o asociere de vinuri excelente romanesti. Fiecare participant poate alege sa vina cu un musafir ce nu participa la gatit, insa ni se alatura la masa.
Ce este inclus?
Nu trebuie sa aduceti nimic, costul cursului cuprinde toate ingredientele, bauturile, sorturile de purtat pe durata experientei si brosura cu retete in format virtual.
Varsta minima si alte conditii de participare
Varsta minima pentru a participa la curs este 16 ani. Cei cu varste cuprinse intre 14 si 16 ani, trebuie sa fie insotiti de un adult particpant si el la curs.