Arseni Education - Cursuri engleza si germana Ilfov

Cursuri pentru copii

Cei mici au avantajul de a învata cu usurinta, de aceea dorim sa venim în sprijinul lor, dar si al parintilor, oferindu-le în acest scop materiale moderne si interactive de învatare. Profesorii nostri sunt dedicati profesiei, au experienta în lucrul cu copii, si doresc sa împartaseasca cunostintele lor micilor cursanti.

Studiile realizate în ultimii ani au demonstrat faptul ca cei mici învata mult mai usor o limba straina de la vârste fragede, este indicat ca  primele cuvinte dintr-o limba noua sa fie asimilate în acelasi timp cu limba materna.

Cursurile pe care noi le propunem doresc sa îmbine toate competentele lingvistice, desigur, îmbinate cu jocuri , cântecele, pictura, desene, dialoguri adecvate vârstei lor.

Manualele folosite sunt acreditate la nivel international si apartin unor edituri prestigioase, astfel încât temele propuse sa fie de actualitate si  sa respecte programele de învatare actuale.

Detaliem mai jos cursurile pentru copii:

Cursul pentru Prescolari: se adreseaza copiilor cu vârste cuprinse între 3 si 5 ani.

Metodele de predare folosite sunt interactive. Se pune accentul pe atragerea copiilor spre jocuri, desene, cântece si poezii. Pronuntia în mod corect a cuvintelor este importanta. Scopul pe care si-l propune acest curs este acela de a familiariza copii cu pronuntia, cu semnificatia cuvintelor de baza si de a le capta atentia si interesul pentru limba straina. La sfârsitul lunii, se va face o recapitulare cu notiunile dobândite si se va nota progresul fiecarui copil.

Parintele va primi un feed-back individual, telefonic sau pe e- mail, în functie de cum optati Dumneavoastra.

Frecventa cursurilor este de 2 sedinte pe saptamâna. O sedinta dureaza 1ora.

Cursul pentru Scolari : se adreseaza copiilor cu vârste cuprinse între 7 si 14 ani.  Grupele de copii vor fi împartite în grupe de studiu dupa cum urmeaza, copii cu vârsta de 7-9 ani, 10-12 ani, 12-13 ani si 13 -14 ani.

Manuale folosite vor fi alese pentru a respecta cerintele Ministerului Educatiei si programa scolara, dar în acelasi timp, cursurile constitituie un real suport pentru examenele de limbi straine recunoscute international. În cadrul cursurilor vor fi antrenate toate competentele lingvistice necesare studiului si aprofundarii unei limbi straine: citit, întelegere, scris si vorbit.  Lectiile vor fi urmate de exercitii suplimentare, si la finalul unui capitol vor da o testare cu notiunile dobândite în unitul anterior.

Parintii vor primi un feed-back la sfârsitul fiecarei luni, sau de fiecare data când este necesar acest lucru.

Pentru cursantii înscrisi la examenele Cambridge de Limba Engleza se vor face periodic testari si simulari ale acestor examene.

Durata unei sedinte este de 1 ora 30 de minute pentru copii cu vârste cuprinse între 7 si 12 ani, iar pentru copii cu vârsta de 13 si 14 ani durata unei ore de curs este de 2 ore.

Galerie foto
  • ...