Arseni Education - Cursuri engleza si germana Ilfov

Cursuri pentru adulti

Procesul de învatare nu se opreste niciodata. Învatam de când suntem mici, învatam pentru examene si mai apoi învatam pentru job. Dorim un loc de munca mai bun, o remuneratie mai mare sau pur si simplu sa socializam într-un mediu placut, cu oameni care ne împartasesc aceleasi preocupari si scopuri. Nu am uitat nici prsoanele care doresc sa învete Limba Engleza sau Germana pentru obtinerea unui post mult mai bun în afara tarii. De aceea am pregatit cursul  ”Limba Engleza pentru mediul de afaceri, hotelier sau alte servicii” . Aceste cursuri urmeaza un program bine structurat. Un cursant se poate înscrie chiar daca are un nivel de cunostinte foarte mic, sau chiar deloc, dar va trebui sa tina cont de faptul ca progresul va fi mai lent, si va necesita o perioada de participare la cursuri mult mai mare.

Sedintele de curs pot avea loc în mod individual, sau de grup, dar si pe Skype.

Pentru persoanele care doresc sa participe la cursurile pe Skype tinem sa precizam ca aceste cursuri on line vor fi disponibile doar pentru adulti.

Plata pentru aceasta optiune se va face înaintea cursului în contul RO11 BTRL 0460 1202 G294 20XX- cu mentiunea Curs Limba Engleza/ Germana. Manualul va fi livrat prin curier , iar temele rezolvate de cursant pot fi trimise pe adresa de e-mail a  profesorului.

Se va lucra cu un manual dar si cu carti pentru fixarea notiunilor de gramatica sau a structurilor mai complexe care necesita mai multe exercitii si repetare.

Galerie foto