Atelierul de Profesii - cursuri acreditate Bucuresti

Curs Agent de securitate

Atributiile personalului de paza sunt sa cunoasca locurile si punctele vulnerabile din perimetrul obiectivului, pentru a preveni producerea oricaror fapte de natura sa aduca prejudicii unitatilor pazite.
 
Conform Art. 46, Legea 333/2003, ce are in vedere atributiile personalului de paza, agentul de securitate este obligat sa:

cunoasca locurile si punctele vulnerabile din perimetrul obiectivului, pentru a preveni producerea oricaror fapte de natura sa aduca prejudicii unitatilor pazite;
sa pazeasca obiectivul, bunurile si valorile specificate in planul de paza si sa asigure integritatea acestora;
sa permita accesul in obiectiv numai in conformitate cu reglementarile legale si cu dispozitiile interne;
sa ia primele masuri pentru salvarea persoanelor si de evacuare a bunurilor si a valorilor in caz de dezastre;
sa legitimeze si sa opreasca persoanele despre care exista informatii ca ar fi savarsit infractiuni ori alte fapte ilicite in obiectivul pazit, pe cele care incalca normele interne stabilite prin regulamentele proprii, iar in cazul infractiunilor flagrante, sa-l prinda si sa-l prezinte politiei pe faptuitor, sa opreasca si sa predea politiei bunurile care fac obiectivul infractiunii sau al altor fapte ilicite, intocmind un proces-verbal pentru luarea acestor masuri.
Inscrie-te online la unul din cursurile noastre autorizate de calificare, lasa-ne datele tale si te vom contacta in cel mai scurt timp, pentru a discuta cele mai importante proceduri care trebuie cunoscute si respectate!

Galerie foto
  • ...