Avalia Consulting - Agentie de consultanta Bucuresti

Coordonator in materie de securitate

Punem în aplicare strategia potrivita pentru prevenirea riscurilor profesionale, din faza de conceptie a lucrarii si pâna la finalul proiectului.

Anumite proiecte implica riscuri specifice pentru securitatea si sanatatea angajatilor. Printre acestea putem mentiona lucrarile care îi expun pe muncitori la riscul alunecarilor de teren, caderii de la înaltime sau riscul expunerii la substantele chimice periculoase.

 

Managerul de proiect din cadrul companiei are obligatia sa desemneze un coordonator în materie de securitate si sanatate în munca pe durata elaborarii proiectului si/sau pe durata realizarii lucrarii, pentru a mentine sub control întreaga activitate si pentru a evita posibilele consecinte nefaste.

Avalia îti pune la dispozitie specialisti cu o experienta solida în coordonarea si supervizarea proiectelor de santier, specialisti care au dus întotdeauna la bun sfârsit fiecare lucrare si care au asigurat desfasurarea optima a proceselor de lucru.

Coordonatorul în materie de securitate al echipei Avalia va fi responsabil de identificarea deficientelor ce trebuie remediate la nivel de santier precum si de elaborarea metodelor de lucru adecvate. Odata îndeplinite aceste etape, coordonatorul va evalua în permanenta activitatea, prin vizite pe teren pentru a se asigura de buna implementare a masurilor stabilite.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0721116111; 0751116111
Str. Fabrica de Chibrituri, Nr. 13-15, Bl. C2, Tronson 1, Et.1, Ap.4 , Sector 5
Distribuie