Avalia Consulting - Agentie de consultanta Bucuresti

Situatii de urgenta

Elaboram prognoze, setam si implementam cele mai bune variante de actiune în scopul restabilirii situatiei de normalitate.

Pentru a reduce sau elimina factorii de risc în situatii de urgenta, precum în cazul unui incediu sau cutremur, e nevoie ca masurile de preventie si aparare sa fie bine definite, corect implementate si temeinic verificate.

Serviciile Avalia pentru situatii de urgenta includ atât instruirea angajatilor si întocmirea documentatiei, cât si munca de teren, ce implica exercitii de evacuare si simulari pentru diverse scenarii limita.

 

În cadrul acestor actiuni, echipa Avalia se va ocupa de realizarea planului de interventie, plan obligatoriu pentru efectuarea evacuarii în conditii de operativitate si eficienta precum si de o serie de alte operatiuni esentiale ce includ:

întocmirea instructiunilor de aparare împotriva incendiilor si cutremurelor precum si responsabilitatile fiecarui angajat în astfel de situatii
elaborarea documentelor specifice de instruire si desfasurare propriu-zisa a scenariului de urgenta
organizarea modalitatilor de salvare a personalului si evacuarii bunurilor prin afisarea planurilor de protectie specifice si prin mentinerea conditiilor de evacuare pe traseele fixate
stabilirea echipelor responsabile pentru salvarea si evacuarea persoanelor/bunurilor.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0721116111; 0751116111
Str. Fabrica de Chibrituri, Nr. 13-15, Bl. C2, Tronson 1, Et.1, Ap.4 , Sector 5
Distribuie