Aventura Kids Club After School Chiajna

Despre noi

Copilul tau a inceput scoala ! Din septembrie 2021 deschidem programul After & Before School pentru copii din sectorul 6 al Capitalei si Chiajna Ilfov.

After school Aventura Kids Club este  locul unde copilul dumneavoatra se va simti minunat si va avea parte de un mediu educational de exceptie bazat pe comunicare continua . Incurajam curiozitatea si libertatea in exprimare printr-o gama larga de activitati.

Se adreseaza copiilor din clasele 0-IV si vine in sprijinul parintilor, pentru a se putea bucura seara de timpul de calitate petrecut impreuna cu copilul lor, fara grija temelor. Vom incerca sa cunoastem limitele fiecarui copil respectand ritmul de invatare al fiecaruia.  Ajutam si crestem increderea pentru evolutia scolara. Incurajam copilul sa isi dezvolte capacitatea de concentrare. Sustinem cresterea armonioasa a copiilor pe plan psihologic, emotional si social prin desen, jocuri pe roluri si povesti. In fiecare zi vor exista discutii libere pe teme educative.

Cursul de inot ii ajuta sa se dezvolte armonios avand beneficii de la cele fizice pana la cele mentale.

Cursul de sah contribuie la cresterea capacitatii de concentrare, a capacitatior intelectuale si implicit la imbunatatirea memoriei.

Ii ajutam pe cei mici sa-si descopere pasiunile, sa invete lucruri noi si sa exploreze universul inconjurator.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0740788017; 0741130233
Str. Acvilei, Nr.10, Rosu, Chiajna, judetul Ilfov
Distribuie