Blexy Trans Speed - Mutari mobila si mutari firme, Bucuresti

Servicii transport marfa

Daca pana acum, la achizitionarea de mobila ori alte bunuri, gasirea unei solutii de transport era o problema, acum s-a rezolvat! Echipa Blexy Trans Speed noastra va sta la dispozitie cu servicii de transport mobila, marfa si mutari non-stop. Alegeti serviciile unei firme, care, pe langa transportul bunurilor achizitionate, va ofera si personal pentru ducerea acestora in domiciliu plus montarea mobilei cat si  reasezarea acesteia asa cum dumneavoastra va doriti.

De veti opta pentru servicii mutari mobila de la noi, nu va trebui sa va faceti probleme in privinta timpului, daca doriti ca serviciul de mutare sa decurga rapid. Indiferent ca va fi vorba de servicii mutari firme, birouri ori chiar apartamente cu 3 camere, putem pune la dispozitie suficient personal la manipulare mobila pentru ca serviciul de mutare sa decurga rapid.

Serviciile pe care le prestam se numara: transport mobila, transport marfa, mutari sedii firme, transport piane, transport pianine, transport case de bani, mutari locuinte incluzand aici si intreaga gama de servicii auxiliare transportului in sine cum ar fi incarcare-descarcare, ambalare si demontare-montare mobilier.

Mutarea in alta locuinta reprezinta pentru majoritatea dintre noi un factor de stress datorita diferitelor activitati pe care le implica. Nu stiti cu ce sa incepeti mai intai: cu impachetarea obiectelor de valoare si fragile pentru transportarea lor in siguranta, cu demontarea mobilei pentru facilitatea transportului? Echipa noastra vine in ajutorul dvs, oferindu-va toata gama de servicii ce tin de impachetarea, demontarea precum si transportul mobilierului si obiectelor dvs in deplina siguranta. Fiecare autoutilitara este monitorizata prin intermediul unui sistem GPS astfel incat operatiunea de transport va decurge in siguranta.

Oferim servicii de transport in toate localitatile tarii in regim de urgenta astfel incat din momentul comenzii o echipa se va deplasa la dumneavoastra in cel mai scurt timp si va va oferi consiliere in decursul operatiunii de transport.

Punem la dispozitia clientilor nostri toate ambalajele necesare unei mutari: folie de plastic cu bule, cutii de diferite dimensiuni, hartie si carton, banda adeziva, si orice alt ambalaj care este necesar in timpul unei mutari profesioniste si de maxima siguranta, pentru transportul de mobila.

Galerie foto
  • ...