Bloc Prest, Bucuresti - Administrare, mentenanta, curatenie blocuri

Mentenanta blocuri

Servicii de mentenanta blocuri

Prin serviciul de mentenanta blocuri asociatiile de proprietari carora ne adresam au posibilitatea de a spori confortul locatarilor din bloc.

Mentenanta blocuri – tipuri de contract

In functie de marimea asociatiei si de frecventa cu care apar probleme de natura tehnica puteti opta pentru pachetele deja concepute de noi sau se poate face un pachet personalizat dupa cerintele dvs.

Va oferim 2 variante de service pe baza de abonament lunar:

1. Pachet de baza – Servicii de intretinere si interventii la apel, pentru instalatiile comune ale blocului, astfel:? Service instalatii sanitare;? Service instalatii de incalzire;? Service instalatii electrice de joasa tensiune;

In cadrul abonamentului beneficiati de:? 2 vizite lunare pentru verificare /intretinere? 1 interventii la apel.? manopera gratuita in cazul interventiilor de mica amploare; veti plati doar contravaloarea materialelor folosite.? reducere de 10% a pretului la manopera pentru lucrari de amploare.

2. Pachet avansat – Servicii de intretinere + consultanta tehnica, pentru instalatiile comune ale blocului, astfel:? Service instalatii sanitare;? Service instalatii de incalzire;? Service instalatii electrice de joasa tensiune;? Prezentarea de solutii de reducere a costurilor si eficientizare a instalatiilor de pe partile comune ale blocului;? Consultanta in vederea alegerii unor oferte pentru executarea diverselor lucrari in cadrul blocului.

In cadrul abonamentului beneficiati de:? 4 vizite lunare pentru verificare /intretinere? 2 interventii la apel.? manopera gratuita in cazul interventiilor de mica amploare; veti plati doar contravaloarea materialelor folosite.? reducere de 15% a pretului la manopera pentru lucrari de amploare.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0723624915
Sos. Oltenitei, Nr.120,Sector 4, Bucuresti
Distribuie