Monea Mihaela - Cabinet individual de lichidare firma prin Insolventa, Bucuresti

Servicii administrare afaceri

Orice antreprenor isi propune sa aiba o dezvoltare durabila a afacerii sale. Exista insa implicatii financiar-economice, provocari care pot duce la restrictii privind dezvoltarea.Un analist specialist al nisei va ajuta: pune la dispozitie baza strategiei de dezvoltare si anume situatia firmei.

Contabilitatea in managementul afacerii va ajuta sa va raportati la ce este corect, transparent si benefic pentru profitabilitatea companiei.„Exista intotdeauna o cale mai buna de a realiza lucrurile si fie tu, fie concurenta o va descoperi.”- Brad Anderson

Ce  presupune Administrarea Afacerilor

Atunci cand vorbim despre acest subiect atingem mai multe puncte de interes. Administrarea unei afaceri implica anumite etape, de la diagnoza la prognoza, decizie, organizare, motivare si control. Administratorul unei afaceri trebuie sa fie, printre altele, si un bun organizator. O vasta documentatie implicata in acest proces, intr-un timp scurt, va impune automat nevoia ca administratorul afacerii sa realizeze mai multe sarcini. Punem la dispozitia clientilor noastri servicii ce tin de obligatiile contabilitatii privind administrarea de afacere. Oferim consultanta in prima faza, pentru a-i face sa inteleaga care sunt pasii de urmat si ce ar fi benefic de implementat. Oferim evaluari de afaceri, de active, asistam la fuziuni si achizitii, sugeram si analizam cu diagnostice financiare si operationale business-ul.Despre impactul financiar al unor decizii, despre datorii, optimizari sau cum sa va atingeti scopul, lichidari si nu numai aflati de la specialistii nostri.

Servicii de administrare a afacerii prin management financiarDevenim partener de incredere pentru clientii nostri, indiferent in ce domeniu activeaza, ce profil si tip de business detin. Oferim solutii ce pot fi integrate in compania dumneavoastra, folosind oportunitatile ce apar noi pe piata de profil. Scopul va fi acela de a obtine eficientizarea si capacitatea de a creste afacerea. Gestionati riscurile de credite, cele operationale, cele de piata si riscul in tranzactii, gestionati activele, riscul de marfuri, contorizati situatiile financiare astfel incat deciziile luate ulterior sa fie in beneficiul companiei.

Galerie foto
  • ...
  • ...