Memorial - Servicii Funerare Bucuresti

Servicii funerare complete

In clipe de mare tristete, firma noastra va sta alaturi pentru a va ajuta cu toate demersurile necesare. Va oferim cu seriozitate servicii funerare de calitate, totul pentru a va putea exprima cat mai respectuos compasiunea si dragostea fata de persoana pierduta!

 Iata ce servicii funerare va punem la dispozitie, in ordinea in care trebuiesc indeplinite: constatare deces, toaletare decedat, imbalsamare, inchiriere catafalc, acte necesare declarare deces, manipulare decedat / sicriu, ajutor inmormantare, transport funerar, aranjamente florale, cos biserica, organizari parastase, locuri de veci, practica cimiteriala, incinerare.

 


 Constatare Deces
Echipa noastra va sta la dispozitie inca de la constatarea decesului de catre medic si pana la eliberarea certificatului de deces, respectiv a autorizatiilor sanitare necesare pentru inmormantare. La solicitarea dumneavoastra, va putem asista si la intocmirea si depunerea dosarului la CNPAS.
 Imbalsamare
Aceasta operatiune (pentru care este nevoie de certificatul de deces) va fi efectuata de un medic specializat care va elibera si certificatul de imbalsamare.
 Organizare Parastase
Atat planificarea pana la cel mai mic detaliu, cat si cunoasterea fara cusur a traditiilor ne recomanda, conform celor spuse de clientii nostri, pentru organizarea parastaselor, toate acestea fiind cumulate cu reusita noastra de a apela la cat mai putin din reursele emotionale, financiare ori temporale ale clientilor.
 Cosmetica Mortuara
Pentru ca ultimul drum sa faca cinste memoriei celui ce s-a dus, pregatim cu grija si meticulozitate acest moment memorabil. Spalatul, imbracatul, barbieritul, machiatul, asezarea in sicriu, toate acestea vor fi facute cu cea mai aleasa consideratie pentru defunct si, implicit, pentru familia sa.
 Incinerare
La solicitarea dumneavoastra, in urma optiunii de incinerare in detrimentul inhumarii, va vom oferi serviciul nostru de incinerare a defunctului. Sunt incluse intocmirea documentatiei de transport funerar, efectuarea transportului si a incinerarii propriu-zise, precum si alte servicii conexe.
 Loc De Veci
Intrucat tragediile vin uneori pe nepusa masa, am ales sa oferim familiilor indurerate si asistenta in alegerea si obtinerea locului de odihna vesnica.
 Accesorii Funerare
In functie de preferintele dumneavoastra, sicriului ales i se pot aplica accesorii funerare de calitate, precum cruci, manere din metal sau plastic ori suruburi cu diferite modele. De asemenea, la solicitarea dumneavoastra va putem asigura si cele de trebuinta pentru inmormantare, precum baticuri, esarfe, prosoape, batiste, lumanari si candele.
 Transport Funerar
Am ales sa investim in autoutilitare performante special concepute pentru transportul defunctului de la domiciliu sau spital la capela sau cimitir. Nu lasam nimic la voia intamplarii si cu atat mai putin pe seama unei calitati indoielnice.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...