Centrul de Meditatii Capri Bucuresti

Limba engleza incepatori si avansati

Cursurile de limba engleza se adreseaza tuturor persoanelor care vor sa-si imbunatateasca cunostintele de limba engleza, in vederea obtinerii unui loc de munca mai bun  sau pentru dobandirea unui certificat de limba engleza (TOEFL, CAE etc). Cursurile noastre sunt organizate pe 5 module, in functie de nivelul fiecarui cursant: engleza incepator (A1), engleza incepator-avansat (A2), engleza preintermediar (B1), engleza intermediar (B2) si engleza avansat (C1-C2).

Programa cursurilor acopera toate competentele lingvistice: gramatica, vocabular tematic, exercitii de ascultat si vorbit si traduceri din si in limba engleza. De asemenea, nu vor lipsi nici jocurile si lectiile interactive. Intrucat punem accentul pe calitate, nu cantitate, programa cursurilor de limba engleza va fi modificata in functiile de nevoile dvs.

La centrul nostru, limba engleza poate fi studiata prin: meditatii individuale (one-to-one), mini-cursuri (2-3 cursanti) si cursuri mai mari (6-10 cursanti).

 

Vino pentru cursuri si meditatii la limba engleza dedicate incepatorilor si avansatilor

La centrul de meditatii CAPRI poti invata limba engleza de la profesionisti cu experienta in domeniu. Profesorii nostri sunt gata sa te pregateasca la limba engleza, prin meditatii de limba engleza, cursuri de engleza pentru toate nivelurile de studiu, de la incepatori pana la avansati

In zilele noastre este extrem de important sa cunosti limba engleza in aproape orice domeniu de activitate iti alegi. Bineinteles, acest lucru te ajuta in procesul de gasire al unui loc de munca, dar in aceeasi masura te ajuta la nivel cognitiv. Acest lucru este valabil pentru orice limba straina, dar engleza este de baza.

Exista posibilitatea de a te inscrie la un curs de engleza pentru incepatori si de a incepe sa inveti, pas cu pas, aceasta limba straina atat de utila. Indiferent de varsta, te incurajam sa participi la meditatii de limba engleza si sa descoperi in fiecare zi avantajele invatarii ei. Ca in orice domeniu, inceputul este cel mai greu, dar pe masura ce incepi sa intelegi si sa cunosti din bazele limbii straine studiate, aceste cursuri de limba engleza devin o adevarata placere. Satisfactia pe care o ai atunci cand incepi sa te descurci intr-o conversatie cu o persoana straina depasesc efortul depus la aceste cursuri de limba engleza. Satisfactia nu intarzie sa apara, chiar si daca este vorba despre niste cursuri de engleza pentru incepatori, care au de asemenea rezultate simtitoare.

Cui se adreseaza aceste cursuri si meditatii de limba engleza?

Cursurile de limba engleza se adreseaza tuturor persoanelor care vor sa-si imbunatateasca cunostintele de limba engleza, in vederea obtinerii unui loc de munca mai bun, pentru dobandirea unui certificat de limba engleza (TOEFL, CAE etc), sau pur si simplu pentru a cunoaste aceasta limba atat de utila (esentiala chiar) in vremurile in care traim.

Cum sunt organizate la Centrul de Meditatii Capri aceste cursuri si meditatii de limba engleza?

Cursurile noastre sunt organizate pe 8 module, in functie de nivelul fiecarui cursant: engleza pentru incepatori (meditatii engleza pentru nivel de limba A1), engleza pentru incepatori-avansati (meditatii engleza pentru nivel de limba A2), engleza pentru preintermediari (meditatii engleza pentru nivel de limba B1), engleza pentru intermediari (meditatii engleza pentru nivel de limba B2) si engleza pentru avansati (meditatii engleza pentru nivel de limba C1-C2).

Programa cursurilor de la centrul de meditatii CAPRI acopera toate competentele lingvistice: gramatica, vocabular tematic, exercitii de ascultat si vorbit si traduceri din si in limba engleza. Din programa noastra nu lipsesc nici jocurile si nici lectiile interactive. Intrucat punem accentul pe calitate, nu pe cantitate, programa cursurilor de limba engleza va fi modificata in functiile de nevoile tale.

La centrul nostru se poate studia prin mai multe cai, in functie de nevoile fiecarui cursant. Astfel, poti participa, dupa nevoie, la urmatoarele tipuri de meditatii de limba engleza sau de cursuri de limba engleza: meditatii de limba engleza individuale (meditatii one-to-one), mini cursuri de limba engleza (cursuri cu 2-3 cursanti) si cursuri de limba engleza mai mari (cursuri cu 6-10 cursanti).

Intrucat este important pentru noi sa fim la inaltimea asteptarilor tuturor cursantilor, ne imbunatatim constant si invatam odata cu ei noi lucruri si noi metode de a da mai departe din cunostintele noastre, ale profesorilor dedicati si pasionati de ceea ce facem.

Galerie foto
  • ...