Ionescu Lupeanu Design - Certificate Energetice si Audituri Energetice Bucuresti

Audit de performanta energetica

Auditul Energetic al unei cladiri urmareste identificarea principalelor caracteristici termice si energetice ale constructiei si instalatiilor aferente acesteia si stabilirea, din punct de vedere tehnic si economic a solutiilor de reabilitare si modernizare termica si energetica a constructiei si instalatiilor aferente acesteia, pe baza rezultatelor obtinute din activitatea de analiza termica si energetica a cladirii.
Având în vedere ca din consumul total de energie,  cladirile consuma 40%, în scopul alinierii la politica UE de economisire a energiei,  reducerea consumului de energie necesar constructiilor este o prioritate a României în prezent si în viitor. O mare parte din aceasta energie poate fi economisita prin sisteme de izolatie, de încalzire si de racire mai optime, prin ferestre duble, iluminat economic sau contoare inteligente pentru monitorizarea consumului de energie. Potentialul cladirilor de a consuma mai putina energie si de a produce energie regenerabila este imens. Prin implementarea masurilor de eficienta energetica se îmbunatateste securitatea energetica, se reduc emisiile de gaze, se încurajeaza dezvoltarea tehnologica si se creeaza noi locuri de munca.
Respectarea legii, este un pas înainte în constientizarea populatiei, în ceea ce priveste reducerea costurilor cu utilitatile si scaderea emisiilor de CO2 în atmosfera.

Galerie foto
  • ...