Clean Medical - Dezinfectie Nebulizare, dezinfectie COVID-19 si dezinsectie, Bucuresti

Dezinfectie prin nebulizare 3D

Una dintre cele mai moderne si performante metode de igienizare si dezinfectie este cea prin nebulizare 3D.

Astazi, mai mult decat o necesitate, avem datoria de a oferi angajatilor, clientilor si tuturor celor cu care interactionam un mediu cat mai curat si sigur pentru sanatatea lor.

Clean Medical SRL vine in intampinarea acestei nevoi si ofera servicii profesioniste, cu ajutorul tehnologiei 3D de nebulizare. Echipamentele pe care le utilizam sunt dintre cele mai performante si asigura rezultate exceptionale in preventia raspandirii virusilor, inclusiv a noului coronavirus.

Ce este dezinfectia prin nebulizare?

Dezinfectia prin nebulizare (ceata rece) este o metoda revolutionara, care presupune executarea unor operatiuni de prevenire sau combatere a bolilor infectioase. Scopul acestor operatiuni este distrugerea germenilor patogeni, a virusilor si bacteriilor de pe diferite suprafete.

Aceasta metoda nu este daunatoare oamenilor si animalelor.

Cum se realizeaza acest tip de dezinfectie

A. Pregatirea spatiului care urmeaza a fi dezinfectat este prima etapa.

Inainte de a se trece la dezinfectia propriu-zisa, incaperea trebuie sa fie curatata, spalata, nefiind necesara o spalare in profunzime, ci doar o curatenie primara.

Recomandam ca obiecte precum opere de arta sa fie indepartate. De asemenea, monitoarele, tastaturile vor fi curatate in prealabil cu un produs sigur.

Apoi, se elibereaza spatiul, astfel incat nicio persoana sa nu fie prezenta pe tot parcursul operatiunii de dezinfectie. Spatiul nu trebuie sa fie accesibil, de preferat timp de o ora dupa finalizarea operatiunii.

B. Urmatoarea etapa este dezinfectia propriu-zisa.

In momentul in care operatorul Clean Medical SRL intra in spatiul destinat tratamentului, testeaza nivelul de contaminare biologica cu ajutorul luminometrului. In acest fel, monitorizam si controlam igiena pre si post tratament.

Efectuam dezinfectia prin nebulizare cu ajutorul celor mai performante echipamente existente in acest moment pe piata.

Unul dintre aceste aparate este nebulizatorul profesional 3D, Multidimensional, echipament profesional ultrasonic, destinat sterilizarii aerului si suprafetelor.

Cu ajutorul acestui dispozitiv, operatorii nostri pot igieniza incaperi de orice dimensiuni, in cel mult o ora. Dispozitivul nebulizeaza substantele profesionale folosite, pulverizandu-le sub forma de ceata rece extrem de fina (particule mai mici de 5 microni). Dimensiunea mica a particulei determina ca ceat­a sa pluteasca in aer un timp mai indelungat si, astfel, se produce o dezinfectare completa.

Datorita sistemului 3D de nebulizare, dezinfectantul ajunge in absolut toate spatiile incaperii si coboara incet, permitand interactiunea cu mediul din acel spatiu.

Particulele nu se asaza imediat pe suprafete, ci plutesc in incapere, difuzandu-se lent, ca o ceata care umple respectivul spatiu. Astfel, acesta va fi decontaminat, in cel mai eficient si complet mod posibil. Ceata patrunde in zone altfel imposibil de atins, nise, fisuri, gauri de aerisire si atinge toate suprafetele pentru a ucide virusii, germenii si agentii patogeni.

Acest tip de tratament este ideal pentru zone mai mari, dar si mici, cu multe piese de echipament, mobilier, care sunt foarte greu de igienizat in mod riguros, fiecare in parte.

Nebulizatorul mobil este un alt dispozitiv utilizat de operatorii Clean Medical pentru spatiile mici sau greu accesibile. Aparatul distribuie substanta sub forma de aerosoli de 7 microni, formand o ceata rece, utilizand tehnologia ULV (Ultra Low Volume), fiind eficient pe o distanta de 6-7 metri.

Recomandam utilizarea acest dispozitiv cu precadere in cabinete medicale, spatii comerciale cu multiple decoratiuni sau obiecte expuse, toalete, lifturi, etc.

C. Finalizarea procedurii de dezinfectie nebulizare

Atunci cand tratamentul a fost finalizat, operatorul nostru efectueaza din nou testul cu luminometru pentru a verifica daca dezinfectia s-a produs complet.

In urma acestui test, Clean Medical intocmeste un proces-verbal si un certificat de executie a lucrarii.

Ce substante se folosesc?

Solutiile folosite de Clean Medical sunt cele mai eficiente in procesul de dezinfectie nebulizare si decontaminare.

Aceste substante sunt avizate de Comisia Nationala pentru Produse Biocide din cadrul Ministerului Sanatatii din Romania si de European Chemicals Agency E.C.H.A.

Am selectat aceste produse, avand in vedere faptul ca ele au fost testate pentru eficienta lor pe coronavirus, urmarind eficienta acestora pentru metodele noastre de utilizare si aplicare.

De ce dezinfectie prin nebulizare?

Intreaga lume se afla inca in pericol din cauza Covid-19 si masuri extreme au fost luate pentru a impiedica raspandirea acestui virus. Insa, nu trebuie sa neglijam nici ceilalti virusi, bacterii ori alti agenti patogeni care ne pot pune in pericol sanatatea.

Organizatia Mondiala a Sanatatii a facut o serie de recomandari, la nivelul Uniunii Europene se implementeaza regulamente, fiecare tara isi stabileste reguli de conduita sociala, dar depinde si de fiecare dintre noi cum ne comportam, astfel incat prezenta noului coronavirus sa nu ne afecteze cursul normal al vietii.

Fiecare dintre noi dorim sa ne intoarcem la locul de munca, sa ne reintalnim cu familia, colegii, prietenii, sa mergem in vacante, sa ne bucuram de tot ceea ce aveam inainte. Pentru asta, trebuie sa fim corecti si sa actionam cat mai responsabil.

Cladirile de birouri, hotelurile, aeroporturile, atractiile turistice, centrele comerciale, restaurantele, fabricile si alte asemenea spatii cu trafic mare de persoane sunt cele mai predispuse la raspandirea de virusi.

Procesele de dezinfectare, mai ales cele impotriva unor virusi periculosi, rezistenti, cum este si SARS-Cov-2 nu pot fi gestionate manual. Pentru a elimina acesti virusi, tehnologia de nebulizare 3D este extrem de performanta, rezultatele sunt impresionante, iar timpul de actiune este redus, fara a perturba foarte mult activitatea in cadrul spatiului respectiv.

Nebulizarea e usor de utilizat, este o metoda foarte practica, ce nu implica un efort financiar mare din partea beneficiarilor.

Spre deosebire de micro-pulverizare, ceata rece se difuzeaza si se depune uniform pe suprafete.

Ceata face posibila in special atingerea zonelor altfel inaccesibile.

Substantele folosite in procesul de dezinfectie prin nebulizare nu dauneaza oamenilor, nici animalelor si nu pateaza suprafetele.

Pentru realizarea unei dezinfectii eficiente, luam urmatorii factori in considerare:

  • spectrul de activitate si puterea germicida;
  • natura microorganismelor pe suportul tratat;
  • prezenta de material organic pe echipamentul/suportul care urmeaza sa fie tratat;
  • natura suportului care urmeaza a fi tratat;
  • concentratia substantei dezinfectante;
  • timpul de contact si temperatura;
  • susceptibilitatea dezinfectantilor chimici de a fi inactivati de diferite substante, asa cum este prevazut in autorizatia/inregistrarea produsului;
  • tipul de activitate antimicrobiana (bacterii, virusuri, fungi) din care rezulta eficacitatea produsului si efectul pH-ului;
  • stabilitatea produsului sau a solutiilor de lucru.

Numarul de etape de dezinfectie va fi stabilit de catre operatorii nostri in urma unei evaluari, in functie de care se stabileste si tariful interventiei.

Preturile pe care le-am stabilit sunt accesibile pentru toate categoriile de clienti. Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii despre serviciile de dezinfectie prin nebulizare.

Alegem impreuna cu dumneavoastra solutia cea mai potrivita.

 

  • Orarul interventiilor se stabileste în functie de programul de lucru al clientului, inclusiv în weekend;
  • Compania noastra detine toate autorizatiile necesare, atât pentru substante, cât si pentru echipamente;
  • Operatorii nostri sunt specializati în proceduri de dezinfectie si decontaminare;
  • Societatea noastra detine o asigurare profesionala de 100.000 Euro;
  • Tehnologia folosita permite reluarea activitatii în cel mult doua ore de la finalizarea interventiei, în conditii de maxima siguranta;
  • Suprafetele si echipamentele electronice nu sunt afectate în niciun fel; nu ramân pete sau urme de umezeala;
  • Consultanta este inclusa în pret; nu exista costuri ascunse fata de oferta primita;
  • Oferim pachete personalizate pentru companii, în functie de frecventa interventiilor.
Galerie foto
  • ...