Clean Medical - Dezinfectie Nebulizare, dezinfectie COVID-19 si dezinsectie, Bucuresti

Dezinfectie prin nebulizare ULV

Servicii dezinfectie profesionale – Nebulizare ULV

Firma noastra ofera servicii profesionale de dezinfectie, proces prin care microorganismele si microbii sunt distrusi cu ajutorul unor substante dezinfectante. Astfel, prevenim si combatem infectiile si aparitia bolilor transmisibile.

Dezinfectia se realizeaza prin mijloace fizice (caldura uscata sau flambarea utilizate exclusiv in laboratorul de microbiologie, cu raze ultraviolete – autorizate conform prevederilor legale in vigoare, sunt insotite de documentatia tehnica, ce cuprinde toate datele privind caracteristicile si modul de utilizare ale aparatelor, pentru a asigura o actiune eficace si lipsita de nocivitate, prin caldura umeda) si prin mijloace chimice (prin utilizarea produselor de dezinfectat).

Dezinfectia prin mijloace chimice se realizeaza prin utilizarea produselor biocide. Produsele biocide utilizate in unitatile sanitare se incadreaza in grupa principala I, tip de produs 1 si 2, conform anexei nr. 2 la Hotararea Guvernului nr. 956/2005 privind plasarea pe piata a produselor biocide, cu modificarile si completarile ulterioare.

Biocidele incadrate, conform prevederilor legale in vigoare, sunt utilizate pentru dezinfectia suprafetelor si dezinfectia dispozitivelor medicale prin imersie, manual, in bai cu ultrasunete sau la masini automate.

Dezinfectia prin mijloace chimice reprezinta metoda principala de prevenire a infectiilor. Dezinfectantul chimic, in functie de compozitie si concentratie, poate sa inhibe cresterea microorganismelor (bacteriostatic, fungistatic, virustatic) sau sa aiba o actiune letala asupra microorganismelor (bactericid, fungicid, virucid, sporicid).

Dupa natura substantelor chimice care intra in compozitia unui dezinfectant, acestia se impart, in functie de modul de actiune, in dezinfectanti care actioneaza prin toxicitate celulara si dezinfectanti care actioneaza prin oxidare celulara. Dezinfectantii care actioneaza prin toxicitate celulara contin substante active care blocheaza sinteza proteica la nivel citoplasmatic, precum si proteinele responsabile de replicarea ADN-ului sau ARN-ului microorganismelor respective. Dezinfectantii care actioneaza prin oxidare celulara contin substante active care oxideaza continutul citoplasmatic inhiband sinteza proteica, dezmembrand si acizii nucleici purtatori ai informatiilor genetice.

Detinem un aparat care monitorizeaza si controleaza igiena. Efectuam un test la intrarea operatorilor in spatiul destinat dezinfectarii, respectiv dupa ce igienizam pentru a se determina procentul de distrugere a microorganismelor. Luminometru este un instrument compact portabil, care ajuta la evaluarea contaminarii biologice si la monitorizarea igienei, functionand pe principiul bioluminescentei ATP (Adenozin trifosfat). Combina sensibilitatea extrema, utilizarea usoara si pretul accesibil pentru o ultra rapida evaluare a starii de igiena. Acest aparat masoara rapid si cu usurinta valoarea ATP, care furnizeaza informatii cu privire la gradul de curatenie in spatiile de productie si asupra reziduurilor biologice.

Luminometrul masoara nivelul de luminiscenta pe baza unei reactii biochimice dintre ATP (Adenozina trifosfat) si enzima Luciferase. Licuricii genereaza lumina printr-o reactie interna intre ATP-ul propriu si enzima denumita Luciferase. Analiza luminiscentei permite masurarea cu un inalt grad de sensibilitate comparativ cu alte metode, ceea ce permite detectarea celor mai slabe urme de emisie luminoasa. Luminometrul furnizeaza aproape instantaneu expresia numerica a gradului de curatenie al obiectului testat.

In functie de tipul microorganismelor distruse, de timpul de contact necesar si de concentratia utilizata, nivelurile de dezinfectie sunt:

  • a) sterilizare chimica;
  • b) dezinfectie de nivel inalt;
  • c) dezinfectie de nivel intermediar;
  • d) dezinfectie de nivel scazut.

Dezinfectia presupune:

– distrugerea microorganismelor patogene sau nepatogene de pe suprafete;

– indepartarea materiei organice sau anorganice de pe suprafete sau obiecte;

– distrugerea tuturor microorganismelor patogene sau nepatogene, inclusiv cele aflate in stare vegetativa de pe obiectele inerte contaminate;

Etapele dezinfectiei sunt:

  • a) dezinfectia de nivel scazut, urmata de curatare, sau curatarea, in functie de suportul ce urmeaza sa fie tratat;
  • b) dezinfectia de nivel dorit, in functie de suportul ce urmeaza sa fie tratat;
  • c) clatirea.

Dezinfectia se realizeaza cu produse si substante chimice autorizate/inregistrate, conform prevederilor legale in vigoare.

Pentru realizarea unei dezinfectii eficiente se iau in considerare urmatorii factori:

  • a) spectrul de activitate si puterea germicida (tipul de microorganism, rezistenta microorganismelor);
  • b) natura microorganismelor pe suportul tratat;
  • c) prezenta de material organic pe echipamentul/suportul care urmeaza sa fie tratat;
  • d) natura suportului care urmeaza sa fie tratat;
  • e) concentratia substantei dezinfectante;
  • f) timpul de contact si temperatura;
  • g) susceptibilitatea dezinfectantilor chimici de a fi inactivati de diferite substante, asa cum este prevazut in autorizatia/inregistrarea produsului;
  • h) tipul de activitate antimicrobiana (bacterii, virusuri, fungi) din care rezulta eficacitatea produsului;
  • i) efectul pH-ului;
  • j) stabilitatea produsului ca atare sau a solutiilor de lucru.

Puteti beneficia de acest serviciu la cerere sau ori de cate ori este nevoie.

Dezinfectia de nivel înalt se poate face folosind substante virucide (care distrug virusurile) avizate de Ministerul Sanatatii.

Suntem o firma dezinfectie ce foloseste utilaje moderne si solutii avizate UE si Ministerul Sanatatii

Toate produsele dezinfectante pe care le folosim sunt avizate de Uniunea Europeana si de Ministerul Sanatatii, acestea nu sunt daunatoare pentru om si animalele de companie si au un spectru larg de actiune.

In functie de caracteristicile spatiului care urmeaza a fi tratat, vom alege impreuna cu dumneavoastra solutia cea mai potrivita. Riscul contactarii unei bacterii sau a unui virus de la o persoana infectata este foarte mare atunci cand lucram in colectiv, cand mergem la un bazin sau cand folosim o toaleta publica. De aceea, prin efectuarea periodica a unor activitati de dezinfectie, putem tine aceste pericole departe.

Cine poate beneficia de acest serviciu? Realizam cu succes tratamente in urmatoarele locatii cu risc crescut de infestare: birouri, unitati de productie, institutii publice, mijloace de transport, unitati medicale, unitati de invatamant, piscine si bazine etc.

  De ce este necesara dezinfectia? 

Consideram ca atunci cand vorbim despre sanatatea noastra este mai important sa prevenim, decat sa combatem, infectiile si bolile transmisibile.

Dezinfectia se poate realiza:

  • Cu rol profilactic, avand rol de prevenire a aparitiei si raspandirii unei posibile infectii;
  • Cu rol de combatere, atunci cand sursa de infectie a fost descoperita si se doreste eliminarea acesteia.

Conform legii, unitatile de alimentatie publica trebuie sa efectueze aceasta activitate de fiecare data cand este nevoie, dar nu mai putin de o data pe luna.

  Pret dezinfectie 

Va oferim cel mai bun raport calitate/pret, toate eforturile noastre fiind indreptate spre satisfacerea nevoilor clientilor.

Va oferim tarife flexibile si avantajoase, am gândit un set de pachete personalizate, pe care le putem adaptata cerintelor si nevoilor dumneavoastra.

Tarifele noastre includ:

  • consultanta de specialitate;
  • deplasare;
  • manopera;
  • substantele si materialele folosite;
  • certificat de executie a lucrarii si procesul-verbal de executie.

Numarul de etape de dezinfectie, dezinsectie sau deratizare, dupa caz, va fi stabilit de catre operatorii nostri in urma unei evaluari, in functie de care se stabileste si tariful interventiei.

Preturile pe care le-am stabilit sunt accesibile pentru toate categoriile de clienti. Nu ezitati sa ne contactati pentru o oferta de pret in cazul in care sunteti interesat de serviciile noastre.

  Cui ne adresam 

Ne adresam atat persoanelor juridice care desfasoara activitati comerciale, cat si celor fizice, care doresc sa beneficieze de aceste servicii de calitate si profesionale.

Ne desfasuram activitatea in toate judetele Romaniei, iar echipele noastre de interventie sunt tot timpul pregatite sa se deplaseze la solicitarea clientilor.

  • Orarul interventiilor se stabileste în functie de programul de lucru al clientului, inclusiv în weekend;
  • Compania noastra detine toate autorizatiile necesare, atât pentru substante, cât si pentru echipamente;
  • Operatorii nostri sunt specializati în proceduri de dezinfectie si decontaminare;
  • Societatea noastra detine o asigurare profesionala de 100.000 Euro;
  • Tehnologia folosita permite reluarea activitatii în cel mult doua ore de la finalizarea interventiei, în conditii de maxima siguranta;
  • Suprafetele si echipamentele electronice nu sunt afectate în niciun fel; nu ramân pete sau urme de umezeala;
  • Consultanta este inclusa în pret; nu exista costuri ascunse fata de oferta primita;
  • Oferim pachete personalizate pentru companii, în functie de frecventa interventiilor.

 

Galerie foto
  • ...