Cleanas - firma de curatenie Bucuresti

Servicii curatenie institutii publice

Intregul proces de dezinfectare si curatenie a unei institutii publice se poate dovedi deosebit de complicat, daca nu facem apel la specialisti in domeniu. Fata de o cladire de birouri sau un apartament, curatenia in institutii publice este diferita, deoarece trebuie tinut cont de o serie de factori.
 
Spre exemplu, cei care fac apel la o firma care ofera servicii curatenie institutii publice pentru un muzeu sau pentru o galerie, stiu ca acest proces este unul care necesita multa grija si atentie, mai ales in aceasta perioada a pandemiei globale. Prin urmare, Cleanas este gata sa iti puna la dispozitie adevarati specialisti, care dispun atat de aparatura profesionista, cat si de experienta necesara unei astfel de operatiuni!
Astfel, o firma profesionista de curatenie vine in ajutorul tau cu multiple avantaje, aducand plusvaloare oricarei operatiuni de curatenie in institutii publice. Specialistii de la Cleanas stiu exact de ce este nevoie pentru a curata si dezinfecta in profunzime orice suprafata, pentru un mediu curat si sigur! Acestia sunt gata sa initieze proceduri speciale, care intrunesc toate conditiile legislative in vigoare. Mai mult, exista si posibilitatea semnarii unui contract pe termen lung, pentru regularizarea acestor servicii de curatenie institutii publice, daca rezultatul este cel asteptat.

Nu in ultimul rand, specialistii in curatenie de la Cleanas vor respecta toate masurile legale din aceasta perioada, precum si conditiile specifice din fiecare institutie publica. Luand precautiile necesare, acestia vor curata si dezinfecta orice institutie publica, pe baza unui plan de actiune conform prevederilor legale.

Apeleaza cu incredere la Cleanas – servicii de curatenie in institutii publice!

Galerie foto
  • ...