Cleanas - firma de curatenie Bucuresti

Curatenie scari de bloc

Daca esti in cautarea unei firme care ofera servicii de curatenie scari de bloc, ai accesat site-ul potrivit! Avem o experienta bogata in aceasta activitate si oferim servicii de top. Ne dorim ca fiecare client sa fie multumit si sa se bucure de o curatenie exemplara!

Asadar, in cazul in care administrezi un bloc de locuinte sau detii un ansamblu rezidential, ne poti contacta pentru a te asigura ca va fi efectuata frecvent o curatenie profesionala. Este foarte important ca mediul in care locuieste fiecare persoana in parte sa fie lipsit de bacterii, praf sau murdarie, iar noi ne vom da toata silinta pentru a igieniza si curata fiecare zona si suprafata a blocului.

Echipa Cleanas iti sta la dispozitie pentru serviciile de curatenie scari de bloc si iti ofera preturi avantajoase. Iata care sunt aspectele de care ne putem ocupa:
1. Maturarea si spalarea scarilor de bloc

Daca vei contacta firma Cleanas, scara de bloc va fi maturata de doua ori pe saptamana, iar parterul si lifturile in fiecare zi. Folosim solutii de curatare profesionale care nu emit vapori toxici si care indeparteaza orice urma de murdarie.

2. Stergerea geamurilor si a usilor

De asemenea, serviciile de curatenie scari de bloc cuprind si stergerea zilnica a geamurilor de la intrare. In plus, de 3 ori pe an, echipa noastra va spala cu atentie geamurile de pe casa scarii si o data pe luna, usa de la intrare.

3. Curatarea balustradelor si a cutiilor postale

Balustradele si cutiile postale necesita si ele o igienizare profesionala, deoarece pot acumula praf si diverse bacterii. De aceea, vom sterge frecvent cutiile de scrisori si vom curata balustradele o data la 3 luni. In plus, vom indeparta panzele de paianjen adunate in colturile peretilor de fiecare data cand va fi necesar.

4. Pregatirea pubelelor si desfundarea ghenelor

Acesta este un alt serviciu pe care l-am adaugat in oferta de curatenie scari de bloc. Vom pregati pubelele de gunoi in ziua in care este programata colectarea deseurilor menajere si le vom spala cu cloramina dupa ridicarea gunoiului, de fiecare data cand va fi nevoie. Cloramina este un dezinfectant cu o actiune puternica asupra microorganismelor patogene (bacterii, fungi, virusuri, levuri etc.).

In plus, echipa Cleanas se va ocupa si cu desfundarea ghenelor, atunci cand va fi cazul.

5. Maturarea aleilor si strangerea gunoaielor

Pentru ca ansamblul rezidential sa aiba intotdeauna un aspect impecabil, aleea de la intrare va fi maturata la fiecare interventie, iar aleile din jurul blocului, o data pe saptamana. Totodata, si gradina blocului va fi curatata saptamanal de catre echipa noastra.

6. Deszapezirea trotuarelor

Contacteaza-ne si vei scapa de grija zapezii si a ghetii adunate la intrarea in bloc! Cleanas ofera servicii complete de curatenie scari de bloc, asa ca iti venim in ajutor si pe timp de iarna. Atunci cand vor incepe ninsorile, vom deszapezi trotuarele aferente intrarii in bloc si vom indeparta gheata cu sare si nisip.

Prin urmare, daca ai nevoie de o firma profesionista din domeniul curateniei, poti apela cu incredere la Cleanas! Ne pliem intotdeauna dupa necesitatile clientilor nostri si oferim servicii la cele mai inalte standarde!

Galerie foto
  • ...