Clinica Aproape - psihologie, psihiatrie si psihoterapie Bucuresti

Psihoterapie individuala

Ai nevoie de psihoterapie individuala? Clinica Aproape iti pune la dispozitie consilieri individuale cu specialisti in domeniu.
Psihoterapia individuala este un demers explorator si de constientizare. Psihoterapia ofera un spatiu de intalnire si regasire interioara si totodata un spatiu de dialog verbal si nonverbal. Un spatiu sigur si liber, lipsit de prejudecati si constrangeri, in care toate problemele, ideile, emotiile isi gasesc dreptul la exprimare, analiza, intelegere si integrare. Psihoterapia poate fi pentru fiecare dintre noi, deoarece preocuparea pentru sanatatea noastra psihica trebuie sa devina un obicei de zi cu zi. 

Nu avem nevoie de un eveniment traumatic sau sa esuam dureros in relatii ca sa cerem ajutorul unui terapeut. In relatie cu psihoterapeutul, clientul isi poate pune intrebarile potrivite, iar raspunsurile se pot transforma in solutii eficiente de viata. 
Psihoterapie individuala - Bucuresti
Scopul psihoterapiei este de a obtine un mai bun control al propriei vieti, o adaptare mai flexibila in fata schimbarilor ce survin, o rezolvare a problemelor de viata. Viata ne poate pune in situatii noi care produc disconfort in diferite forme, neplacere psihica, somatizare, relatii inadecvate cu ceilalti, traume din prezent sau trecut, pierderea spontaneitatii, lentoare in prezenta de spirit, nemultumiri generate de performantele profesionale, iar acestea pot fi doar cateva motive care sa te determine sa alegi sedinte de psihoterapie. 

Cu alte cuvinte, in majoritatea cazurilor, apelam la serviciile unui psiholog/psihoterapeut atunci cand apare o sursa de nefericire, neimplinire, un simptom sau atunci cand cineva simte o dorinta de schimbare, de maturizare.
Psihoterapia ne poate ajuta sa depasim aceste etape
si sa ne (re)castigam libertatea de a alege, de a gandi si de a actiona pentru transformari in bine.
Psihoterapie individuala pentru adulti - discuta cu un specialist.
Daca esti in cautarea unei modalitati de a-ti imbunatati viata, daca ai intrebari la care nu gasesti usor raspuns, daca nici sprijinul oferit de cei apropiati nu este ceea ce iti trebuie, psihoterapia poate fi acea solutie prin care iti vei clarifica aceste aspecte ale vietii tale.

Galerie foto
  • ...