Conacul Serghiescu - Locatie evenimente Ilfov

Botez la Conac

Imagineaza-ti o zi frumoasa de vara, cu cer albastru, o curte mare, cu alei, flori parfumate si arbori cu umbra deasa, mese întinse, cu toate bunatatile, copii care se joaca pe pajistea verde si cupluri care se plimba sau se odihnesc la umbra, în hamacele agatate de copaci. O zi relaxata, în care invitatii se bucura sa stea de vorba, sa respire aer proaspat, sa petreaca în voie.

Dupa un timp, atmosfera se anima; muzica, pâna atunci în surdina, începe sa cânte mai tare, se schimba ritmul, perechile se strâng pe ringul de dans…

Lasa-ti imaginatia libera si noi te vom ajuta sa ai parte de cea mai frumoasa petrecere: un botez in aer liber, cu bebe în centrul atentiei.

Ai acces pe toata proprietatea, în exclusivitate, pentru a te bucura de toata natura din jur si de cei dragi tie, care îti sunt alaturi si de data aceasta. Toata gradina si conacul îti vor servi drept “studio foto” sau “platou de filmare” pentru acest eveniment de neuitat, primul din viata lui bebe.

Proprietatea se poate viziona doar pe baza de programare. Ea se închiriaza integral si în exclusivitate. Capacitatea maxima este de 150 persoane.

Galerie foto
  • ...