KidsLikeIT - cursuri IT Bucuresti

Cursuri Web Design Copii

Cursuri individuale de web design pentru copii

Studiu Individual – Program Flexibil (inclusiv Sambata-Duminica) – Eliberare diploma curs

Cursuri de web design pentru copii ce ii invata sa fie creativi si sa se concentreze pe invatarea unui domeniu care le va fi de folos in viitor.

KidsLikeIT ofera cursuri de web design pentru copii intre 8 si 14 ani.

Cursurile sunt concepute special pentru copii si adolescenti si acopera toate nivelurile. Cursuri sunt individuale, cei mici invata rapid practic si teoretic. Punem accent pe calitate si performanta, nu pe volum/cantitate.

Cursurile de web design au programa complete de la A-Z. Se incepe cu utilizarea limbajelor HTML, CSS, PHP si se ajunge la finalizarea unei pagini web profesionale.

Programa cursului de web design Utilizare HTML, CSS, PHP; Utilizare Photoshop si convertire machete in pagini web; Realizare Responsive Design; Notiuni web hosting, cpanel; Notiuni pentru utilizare baze de date MSQL; Utilizare panouri tip CMS – management de continut; Notiuni de securizare pagini web prin fisierele php; Durata sedinta: 90 minute Pret: 50 lei / sedinta

Cursurile noastre ii ajuta pe copii sa aiba mai mult succes la scoala, pentru ca le oferim resurse educationale superioare celor din programa educationala clasica, ca ei sa poata identifica informatiile cu adevarat relevante si sa poata realiza prezentari intr-un mod cu totul original.

Orarul pentru sedinte se stabileste individual cu parintii in functie de disponibilitatea acestora si a copiilor.

Pentru intrebari va rugam sa ne contactati la:

contact@cursuri-individuale.ro

0774.095.905

Galerie foto
  • ...