KidsLikeIT - cursuri IT Bucuresti

Cursuri individuale Blogging pentru Copii

Studiu Individual – Program Flexibil (inclusiv Sambata-Duminica) – Eliberare diploma curs Prin cursurile de Blogging, copiilor le este provocata imaginatia si sunt indemnati sa scrie, sa isi aseze ideile si conceptiile pe foaie sau in cazul de fata, pe un fisier in calculator. Mintea copiilor este precum un burete, deci pentru ei, tehnologiile din zilele noastre reprezinta o „joaca de copii”.

Programa cursului Mici tehnici si reguli de redactare; Platforme uzuale blogging-ului, modalitati de utilizare, creare blog; Construirea unui mini-plan de subiecte, specific fiecarui copil in parte, bazat pe propriile idei; Redactarea continutului eficient si atractiv; Instrumente utile; Promovarea articolelor. Durata sedinta: 90 minute Durata Curs: 30 de zile Pret: 50 lei / sedinta

Cursurile noastre ii ajuta pe copii sa aiba mai mult succes la scoala, pentru ca le oferim resurse educationale superioare celor din programa educationala clasica, ca ei sa poata identifica informatiile cu adevarat relevante si sa poata realiza prezentari intr-un mod cu totul original.

Orarul pentru sedinte se stabileste individual cu parintii in functie de disponibilitatea acestora si a copiilor.

Pentru intrebari va rugam sa ne contactati la:

contact@cursuri-individuale.ro

0774.095.905

Galerie foto
  • ...