Cyberwall - Solutii securitate digitala

Strategie si audit de securitate

Constientizare securitate IT

Securitatea companiei e în multe instante la fel de importanta ca linia de profit. Te ajutam sa prioritizezi importanta chestiunilor de securitate în rândul angajatilor cheie. Îti punem la dispozitie traininguri, formari si examene de certificare, pentru a educa echipa pe subiecte de in-house security si pentru a-ti forma responsabili (owneri) pe securitate din rândul colegilor.

 

Consultanta securitate pentru management

Schimbarile majore din companie - cum ar fi cele legate de securitate, de exemplu - impun o întelegere buna asupra subiectului si acces la toate datele situatiei. Migrarile la modele de afacere SecOps (cu prioritizare a securitatii) încep întotdeauna cu un training adresat echipei C-level, pentru a demistifica împreuna impactul pe care schimbarile le pot avea asupra operationalului si a cifrei de afaceri.

Mapare securitate IT

Pentru a întelege clar care sunt zonele de business care pot beneficia din consolidarea securitatii, fiecare proiect începe cu o faza de explorare, în care fluxurile sistemelor interne este mapat si zonele vulnerabile din punct de vedere al protectiei sunt identificate.

Dezvoltare model operational de securitate pentru business

În securitate nu exista solutii universale, care sa se potriveasca fiecarui caz. De aceea te ajutam cu un model si o strategie specifice afacerii tale, astfel încât operationalul de acum sa fie complet dotat cu aspectele de protectie necesare. Vei beneficia de acele masuri care sunt vitale domeniului de activitate si specificului business-ului, fara a încarca fluxul operational.

Audit de conformitate & legalitate

Atunci când apare nevoia de evaluare a statusului securitatii companiei - poate la cererea institutiilor publice, poate la cererea partenerilor de afaceri sau a clientilor - apeleaza la Cyberwall pentru un audit al securitatii. Vom evalua sistemele IT ale businessului si vom testa rezistenta acestora, fara a fi intruzivi sau disruptivi cu echipele interne.

Galerie foto
  • ...