Cyberwall - Solutii securitate digitala

Securitate cibernetica

Simulare atac cibernetic

Cât de bine ar rezista afacerea ta unui atac cibernetic? Descoperim pentru tine acele zone cu vulnerabilitati presante, prin realizarea de simulari de atacuri.

Analiza malware

Atunci când descoperi procese suspecte, comportament anormal sau date corupte în sistem, se impune o verificare contra potentialilor intrusi pe infrastructura.

Testarea dispozitivelor

Chiar si dispozitivele folosite de echipa ta pot reprezenta posibile portite de intrare pentru atacatori, de aceea te ajutam cu testarea tuturor terminalelor din firma sau remote.

Protectie preventiva

Monitorizam sute de metrici în timp real si cunoastem starea exacta a sistemelor tale, la orice ora din zi. Mai mult, în cazul infrastructurilor critice, aplicam solutii de inteligenta artificiala care detecteaza pe loc comportamente care ies din norma uzuala.

APT & mitigare atacuri cibernetice

Companiile care activeaza în sectoare de importanta vitala sunt deseori tinta unor Advanced Persistent Threats (APT). De-a lungul timpului, aceste atacuri pot monitoriza reteaua ta si sustrage date sensibile. În astfel de instante, realizam teste de profunzime pentru detectarea intrusilor si te ajutam cu securizarea breselor din retea.

Security Operations Center (SOC)

Apeleaza la un taskforce neutru pentru a-ti monitoriza sistemele si a interveni rapid atunci când suspiciunile apar. Oferim raspunsuri rapide si interventii pe loc, în functie de gravitatea situatiei cu care te confrunti.

Solutii de Identity & Access Management

Pentru a fi sigur ca accesul la datele businessului se realizeaza doar în parametrii setati intern, implementam procese de autentificare si de gestionare a identitatii, rolurilor si privilegiilor angajatilor.

Galerie foto
  • ...