Derapred - Servicii Ddd Bucuresti, Ilfov

Deratizare

Deratizarea consta in eliminarea si tinerea sub control a rozatoarelor daunatoare (soareci, sobolani etc.). Se efectueaza  atât in interior cât si exterior, preventiva si de combatere. Actiunea preventiva este executata trimestrial in spatiile sanitare, de invatamânt, alimentatie si asa mai departe, iar semestrial in celelalte spatii.

In tratamentele ecologice se folosesc capcanele adezive cu feromoni si cu atractant alimentar. Acestea sunt formate dintr-un suport pe care este aplicat un strat de adeziv aderent, cu rezistenta indelungata. Adezivul si atractantul sunt diferite in functie de daunatorul vizat.

Pentru combaterea chimica a rozatoarelor se folosesc momeli cu substante raticide, sub forma de pasta sau cuburi parafinate. Sunt amplasate in statii de intoxicare din carton, plastic sau metal. Pentru combaterea mecanica a rozatoarelor se utilizeaza capcane individuale cu trapa sau arc.

Acestea pot prinde un singur daunator. Pentru amplasarea momelilor se folosesc statii de intoxicare inscriptionate, in conformitate cu normele europene cât si cu normele pentru protejarea mediului.

Acestea sunt amplasate in locuri ferite de circulatia oamenilor. Tratamentul se monitorizeaza pentru a putea fi urmarita evolutia acestuia.

  • Racumin Spuma – combaterea rozatoarelor (se foloseste in zonele de trecere, tavane false, tevi de apa, canalizare si trasee de cabluri).
  • Racumin – combaterea rozatoarelor.

Pentru o maxima eficienta, se recomanda ca deratizarea sa fie efectuata de o firma profesionala, autorizata, cu agenti specializati in acest domeniu de activitate. Inainte de a trece la procesul de deratizare propriu-zis, echipa DERAPRED va constata si evalua fiecare situatie in parte, stabilind nu atat costurile actiunii cat mai ales cele mai potrivite metode care urmeaza a fi aplicate.

 

Deratizarea nu este o simpla definitie de dictionar si nici un moft al consumatorului casnic sau industrial, ci o realitate a vietii de la oras, si nu numai. O realitate care, cu ajutorul DERAPRED poate fi stopata simplu, eficient si durabil. Deratizarea nu ar exista fara pionii ei principali: populatia de soareci, respectiv populatia de sobolani pe de o parte si o echipa profesionista si competenta care are drept scop eliminarea rozatoarelor, de cealalta parte. Pentru ca traim in era modernitatii, metodele clasice de genul achizitionarii unei pisici pricepute in ale prinsului de soareci sau amplasarea de capcane rudimentare in fiecare cotlon al locuintei nu mai sunt indeajuns de eficiente.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0730556492
Str. Moruzestilor, Nr. 14, sector 5,
Distribuie