Derapred - Servicii Ddd Bucuresti, Ilfov

Dezinfectie

Dezinfectia reprezinta decontaminarea mediului de germeni microbieni si inframicrobieni patogeni. Este o metoda importanta pentru prevenirea si combaterea bolilor infectioase si parazitare. Se executa lunar in unitatile sanitare, scolare sau de alimentatie publica.

In restul unitatilor se executa trimestrial sau la cerere. Aceasta are scop preventiv.

Dezinfectantul va fi ales in functie de destinatia spatiului.

  • Chemgene HLD4 – dezinfectant tip spray, pentru suprafete si echipamente medicale, echipamente din laboratoare medicale, tratarea spatiilor din industria alimentara, institutii publice (in scoli, spitale, institutii publice, clinici veterinare, hoteluri, sali de sport, vestiare si in orice alt loc public in care este importanta igiena).
  • Jaclor – utilizat in domeniul sanitar, in colectivitati si cabinete de infrumusetare, in mediul alimentar si industria zootehnica.

Stiati ca dezinfectia se refera tocmai la metoda de decontaminare care presupune distrugerea microorganismelor care ne pot provoca diverse infectii si ne pot transmite boli uneori incurabile? Germeni microbieni si inframicrobieni patogeni sunt aproape peste tot, dar nu si acolo unde dezinfectia este realizata periodic, cu simt de raspundere.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0730556492
Str. Moruzestilor, Nr. 14, sector 5,
Distribuie