Eşti aici
×

Inele extensie macro pentru Canon

149.99RON199.99 RON
5

(1 voturi)

Produsul se poate plati prin ramburs la domiciliu, ordin de plata sau prin plata cu cardul. De asemenea puteti plati in 6 rate egale prin Star BT, BRD Finance sau Alpha Bank!

Inelele macro sau tuburile de extensie sunt proiectate pentru a permite obiectivelor aparatelor DSLR sa focalizeze mai aproape decat permite distanta lor minima de focalizare cu care au fost construite.

Inele de extensie macro sunt folositoare pentru pasionatii de fotografie macro, dar care nu doresc sa investeasca mii de lei intr-un obiectiv dedicat. Practic, aceste inele transforma orice obiectiv ati detine dvs, intr-un obiectiv capabil sa fotografieze macro, totul pentru un cost sensibil mai mic, insa mentinand aceeasi calitate optica pe care o are obiectivul dvs.

Setul oferit de noi pentru aparatele Canon este format din trei astfel de inele macro DSLR, de lungimi diferite ce au 13 mm, 21 mm sau 31 mm. Inele pot fi folosit independent sau combinate. Ce este important de retinut este ca o distanta mai mare formata de tuburi va ajuta obiectivul sa focalizeze mai de aproape.

Inele extensie macro pentru Canon

Inele extensie macro pentru Canon

Inele extensie macro pentru Canon

Comentarii

5

Marian
Acum mi-au ajuns tuburile si deja am o mare lista de facut fotografii macro cu ele!!! Nu aveam mari asteptari, dar mi le-au intrecut. Contactele recunosc lejer obiectivul, iar calitatea este destul de ok. Chiar daca nu este recomandat pentru macro-fotografie, merge chiar si autofocusul. Am testat cu un obiectiv de 50mm, f1.4 si cred ca mi-am gasit noua varianta pentru macro fotografie. P.S: am avut o mica incurcatura in comanda, dar nici nu am terminat bine sa imi exprim nemultumirea si deja era rezolvata! :) Sunt la prima comanda aici, dar magazinul are potential! :D

Produse similare