Produs
 
FOND DE TEN SKIN BASE - ILLAMASQUA

Illamasqua

5.00 4

Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra. Va multumim.

Descriere

Celebrul fond de ten de la Illamasqua, Skin Base este potrivit oricărui tip de ten. Având o textură fluidă, este foarte ușor de purtat. Fiind îmbogățit cu Vitamina C și E, poate fi folosit zilnic, dar și la evenimente deoarece se pot adăuga mai multe straturi pentru a intensifica acoperirea. Fondul de ten Skin Base este ideal pentru utilizarea zilnică, dar și pentru ocazii speciale.

Utilizare:
Foloseste pensula pentru fondul de ten sau buretelul, aplica produsul in straturi egale pe tot tenul incepand din zona centrala. 

Ingrediente:
AQUA (APA), CYCLOPENTASILOXANE, BUTILENĂ GLICOL, GLICERINA, POLYISOBUTENE HIDROGENATE, PARAFFINUM LIQUIDUM (ULEI MINERAL), FENIL TRIMETHICONE, TALC, DIMETICONĂ PEG-10, MICA, DIMETICONĂ, DIOXID DE SILICIU, CETILIC PEG/PPG-10/1 DIMETICONĂ, POLIMETACRILAT METACRILAT, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, CYCLOMETHICONE, FENOXIETANOL, ISOSTEARIC ACID, STEARIC ACID, PEG/PPG-18/18 DIMETICONĂ, METILPARABEN, DIMETICONĂ CROSSPOLYMER, NIACINAMIDA, SODIU ASCORBIL FOSFAT, ACETAT DE TOCOFERIL, DIMETICONĂ / METHICONE COPOLIMER, HIALURONAT DE SODIU, PARFUM (PARFUM) [ /-POATE CONTINE: CI 77491 (OXIZI DE FIER), CI 77492 (OXIZI DE FIER), CI 77499 (OXIZI DE FIER), CI 77891 (DIOXID DE TITAN), CI 77002 (HIDROXID DE ALUMINIU)].


4 review-uri

Minunat

postat de Luparu Iuliana

Un fond de ten cu o acoperire medie spre mare foarte bun și rezistent.

Raspunde

Fond de ten

postat de Luparu Iuliana

Un fond de ten foarte bun cu o acoperire foarte mare !

Raspunde

Excelent!

postat de Ana Fotin

Un fond de ten extraordinar,cu o acoperire foarte buna!

Postat de UNGUREAN RALUCA

Se potriveste cu bazele de la Atelier Paris?

Raspunde

Fond de ten

postat de Simona Msc

Este un fond de ten super bun,acopera si nu incarca tenul deloc!

Raspunde
 Adauga un review

Produse similare