• Home
  • Magazin
pulbere bio din grâu verde Deep Green

Deep Green Pulbere din Grâu Verde, 30 pliculeţe

49.00 lei

Pulberea bio din grâu verde este cunoscută şi sub denumirea de multivitamină a naturii.

Pulbere bio din Grâu Verde Deep Green conţine în cantităţi mari vitamine naturale, minerale, oligoelemente şi enzime de care corpul nostru are nevoie. Are conţinut ridicat de calciu, magneziu si caliu.

Stoc epuizat

SKU: 6423404132339 Categorie:
Share:

Pulbere bio din grâu verde Deep Green

Pulberea bio din grâu verde este cunoscută şi sub denumirea de multivitamină a naturii.

Pulbere bio din Grâu Verde Deep Green conţine în cantităţi mari vitamine naturale, minerale, oligoelemente şi enzime de care corpul nostru are nevoie. Are conţinut ridicat de calciu, magneziu si caliu.

Este o sursă perfectă de proteine deoarece conţine 17 feluri de aminoacizi, adică toţi aminoacizii esenţiali în proporţiile optime. Este uşor asimilată de către organismul nostru deoarece digerarea nu necesită multă energie. Deci poate fi consumată şi de către cei cu o digestie mai proastă.

Deep Green Pulbere din Grâu Verde se recomanda pentru:

Detoxifiere,deoarece efectul consumului de pulbere conduce în fiecare caz la echilibrarea organismului.
Stimularea imunităţii,deoarece multitudinea enzimelor care se regăsesc în pulberea din grâu verde dirijează şi supraveghează milioanele de reacţii biochimice care se produc în organism.
Încetinirea procesele de îmbatrânire celulară
Revitalizarea organismului
Reglarea proceselor digestive
Susţinerea nutriţională a sportivilor de performanţă
Susţinerea nutriţională a pacientului seropozitiv HIV sau cu SIDA şi a celui cu leuconevraxie (scleroză multiplă/în plăci)
Profilaxia cancerelor în general şi a celui de parenchim pulmonar în special, prin diminuarea fibrozei pulmonare a fumătorilor şi a celor care au suferi de TBC
Afecţiuni de mai mică gravitate precum: acneea, eczemele, tendinţa la infecţii recidivante, tulburările de oxigenare cerebrală sau a altor ţesuturi, afecţinile hepatice, metabolice.

Mod de administrare pulbere bio din grâu verde Deep Green:

Conţinutul unui pliculeţ de pulbere trebuie dizolvat într-un pahar de apă plată sau suc natural de fructe sau legume (aproximativ 50 ml) la temperatura camerei, de 3 ori pe zi, cu aproximativ 30 minute înainte de mesele principale, timp de 2-3 luni.

Se pot face 2-3 cure pe an, cu o lună pauză.

Se poate administra în paralel şi cu tratamentele convenţionale, alopate.

Produsul pulbere bio din grâu verde Deep Green este un supliment alimentar şi nu înlocuieşte un regim alimentar variat si echilibrat!

Mai multe detalii despre Deep Green Pulbere din grâu verde găseşti aici…

Prezentare pulbere bio din grâu verde Deep Green

Cutie de carton conţinând 30 de pliculețe a câte 5 grame fiecare. (℮ 150g)

Produsul este un supliment alimentar si nu înlocuieşte un regim alimentar variat şi echilibrat şi un mod de viaţă sănătos.

Pulberea din grâu verde Deep Green Puterea Naturii este un supliment alimentar care foloseşte materii prime obţinute în ferme avizate ecologic.

Pulberea din grâu verde Deep Green Puterea Naturii este notificată la Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice şi Produse ale Stupului cu numărul 8635/2014.

„Dă unui om sănătate şi un ţel de urmat şi nu se va opri o clipă să se întrebe dacă este fericit sau nu”.

Combinând înțelepciunea milenară cu tehnologia modernă, Cerasus Puterea Naturii este producător de tratamente naturiste şi produse naturiste care se adresează unui spectru larg de afecțiuni.

Dacă aveți probleme cu digestia, cu imunitatea, cu ficatul sau cu fierea, cu prostata, cu hemoroizii, dacă suferiți de diabet, hepatită, stres, depresie, cancer și doriți o cură de detoxifiere, sau pur și simplu căutați un adjuvant pentru o cură de slăbire eficientă, încercați cu încredere produsele noastre 100% naturale, obținute din ingrediente 100% organice. Nu veți fi dezamăgiți deoarece produsele noastre sunt foarte eficiente și ușor de administrat.

Vă stăm mereu la dispoziţie cu sfaturi sănătoase! Veţi găsi în cadrul magazinului online Cerasus Puterea Naturii tratamente naturiste și produse naturiste care sunt realizate după rețete proprii, originale.

Folosim pulberi 100% naturale ecologice din orz verde, grâu verde, ovăz verde, lucernă verde, spirulină, ginseng siberian, ghimbir, gymnemma sylvestre, guarana, maca, argilă, anason, chimen, fenicul sau roșcove.

Vă punem la dispoziţie un magazin online în care veţi regăsi produsele noastre.

Brand

Deep Green – Puterea Naturii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Deep Green Pulbere din Grâu Verde, 30 pliculeţe”