Cine suntem?

Vertical One este o firma cu capital integral privat, obiectul nostru de activitate fiind productia si montajul de tamplarie pvc sau aluminiu cu geam termoizolant (geam termopan), automatizari porti si usi de garaj, jaluzele si rulouri exterioare, acestea fiind executate pe liniile proprii de productie etc.

Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In firma Vertical One este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client.

Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda.

In prezent societatea se afla in curs de implementare si certificare pentru Sistemul de Management integrat Calitate-Mediu-Sanatate si Securitate Ocupationala in conformitate cu SR EN ISO 9001:2001, SR EN ISO 14001:2005 si OHSAS 18001:2004.

Produse de cea mai inalta calitate

Pentru a putea oferi clientilor nostri numai produse de cea mai inalta calitate am selectat cei mai buni furnizori de profile, feronerie, si sticla pentru tamplaria produsa de noi.

Echipa calificata si experimentata

In vederea organizarii productiei si montajului de tamplarie, la nivelul de calitate dorit, personalul de specialitate al firmei a urmat cursuri de specializare organizate de catre Rehau.

Peste 20 ani experienta

Vertical One isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea produselor sale la cea mai inalta calitate si la cele mai bune preturi, avand specialisti in domeniu cu experienta de peste 20 ani.

Produsele Noastre

null

Tamplarie Aluminiu & PVC

Vezi Detalii

null

Sticla securizata

Vezi Detalii

null

Rulouri & Usi de garaj

Vezi Detalii

null

Terase Exterioare, Porti & Garduri

Vezi Detalii

null

Usi industriale

Vezi Detalii

null

Profile & Automatizari

Vezi Detalii

”Munca si disciplina ne duc inevitabil catre perfectiune”

Vertical One

De Ce Sa Lucrati Cu Noi

Peste 20 ani experienta

Cu o experienta de peste 20 ani in domeniu, specialistii nostrii isi propun sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse si servicii de cea mai inalta calitate la cele mai bune preturi.

Echipa calificata si experimentata

In vederea organizarii productiei si montajului pentru diferite categorii de produse executate de catre societatea noastra la nivelul de calitate dorit si la standardele cele mai inalte de , personalul de specialitate al firmei a urmat cursuri de specializare organizate de catre furnizorii nostrii si institutii specializate de formare profesionala abilitate in acest domeniu.

Produse de cea mai inalta calitate

Pentru a putea oferi clientilor nostri numai produse de cea mai inalta calitate am selectat cei mai buni furnizori de materiale, accesorii,  profile, feronerie, sticla pentru produsele executate in cadrul sectiilor de productie proprii.

Printre acestia se se afla:
Rehau Germania – Profile pvc.
Alumil Grecia – Profile aluminiu cu sau fara bariera termica.
G-U Germania – Feronerie pentru tamplarie pvc.
Lavaal Italia – Feronerie pentru tamplarie aluminiu.
Eretti Italia – Feronerie pentru tamplarie aluminiu.

Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atuurile care ne recomanda.

Articole Recente