Cine suntem

MHS este service auto din Romania autorizat de REGISTRUL AUTO ROMAN (R.A.R.) și S.R.A.C. pentru Repararea Casetelor de Direcție.

Vezi detalii

Program

LUNI-VINERI:  09:00 – 18:00
SÂMBĂTĂ:  INCHIS
DUMINICĂ:  INCHIS

Localizare

Sos. Berceni, Nr. 46
Sector 4, Bucuresti

Vezi Harta

Programari telefonice

0723309820

Marius Raicu

Persoana de Contact

Servicii

Reparație Casete Direcție

recondtionare-casete
M.H.S. este service auto din Romania autorizat de REGISTRUL AUTO ROMAN (R.A.R.) și S.R.A.C. pentru Repararea Casetelor de Direcție.
Mai multe detalii →

Reparație Casete de Directe Electrice, Pompe și Coloane Servo Electrice

Suntem PRIMUL SERVICE AUTO DIN ROMANIA care a investit într-un test de diagnoza pentru CASETE DE DIRECTIE ELECTRICE, POMPE și COLOANE SERVO ELECTRICE.

Mai multe detalii →

Reparație Casete de Direcție Sectoriale (camion)

Centrul de Reparatii Casete Directie MHS reconditioneaza casetele de directie sectoriale (caseta directie autocar, camion marca Volvo, Man, Iveco, DAF, Mercedes).

Mai multe detalii →

Ce spun clientii

  • Viorel, Calarasi – flota 40 de masini Ford Transit, Mercedes Sprinter, Renault Master
    Vin la acest service inca de infiintarea sa. Nu as schimba pentru nimic in lume aceasta echipa. Marius m-a ajutat enorm in toti acesti 14 ani. Am reparat aici motoare, casete de directie, cutii de viteza si multe altele. Am incredere totala in acesti baieti si nu as lasa pe nimeni altcineva sa se ocupe de masinile mele.
  • Dan Andrei, Nurenberg, Germania, 2014 – Audi A6
    Aceasta echipa m-a ajutat cand multi altii mi-au inchis telefonul in nas. Cedase complet caseta de directie Mi-au trimis o platforma si pentru ca trebuia sa-mi continui drumul de mii de kilometri au stat ore bune peste program pentru a-mi repara masina. Nu am cum sa nu le multumesc public acestor baieti. I-am recomandat iar toti prietenii mei mi-au spus acelasi lucru: jos palaria!
  • Liviu Ioan Stan – Franta 2015
    Prima mea colaborare cu dl. Marius Raicu a fost acum cativa ani cand l-am contactat pentru o reparatie la caseta de directie Peugeot 407. I-am expediat-o prin curier si totul a decurs ca la carte. Atat eu cat si mai multi colegi medici romani din Franta ii multumim domnului Raicu pentru profesionalismul cu care ne-a servit. Ma bucur sa vad ca inca mai sunt oameni onesti care isi fac meseria cu suflet.
  • Andrei Florin – Hyundai Accent 2006
    Am avut cateva probleme cu Hyundai-ul meu. Cu ajutorul lor am reusit sa il punem pe roate. Sunt multumit de promptitudinea si profesionalismul lor.
  • Ionut – BMW
    Am sunat la multe service-uri pana cand m-am decis sa reconditionez caseta de directie BMW la Master Hyperion Service, la dl Marius raicu. A fost cea mai buna alegere. Au cele mai bune preturi iar ca timp... am dus dimineata masina iar pana seara a fost gata. Mi-am facut programare si totul a mers ca la carte. Recomand cu mare incredere
  • Andra – Peugeot
    Nu am crezut ca mai sunt mecanici care explica pe intelesul tuturor ce problema ai la masina si in ce consta reparatia. Ca femeie, aveam o reticenta in a merge singura la service. Insa am fost tratata cu mult respect si tin sa le multumesc pentru asta. I-au dat de cap Peugeot-ului meu fara a avea de achitat o factura colosala, spre deosebire de alti mecanici care mai aveau sa-mi spuna ca trebuie sa inlocuiesc masina cu totul. Multumesc echipei MHS!

.

Doriti sa faceti o programare? Completati formularul:

    Nume

    Email

    Telefon*

    Mesaj


    IN ATENTIA CLIENTILOR:

    IN CAZUL IN CARE SE FACE O PROGRAMARE PENTRU REPARATIE CASETA DIRECTIE FARA O CONSTATARE EFECTUATA IN PREALABIL IN CADRUL MASTER HYPERION SERVICE, FIRMA SE EXONEREAZA DE ORICE ALTA OPERATIUNE. IN CAZUL DIAGNOZELOR EFECTUATE IN ALTE SERVICE-URI AUTO CARE CONSTATA CA SI DEFECTIUNE "JOC IN CASETA DIRECTIE/ BATE CASETA DE DIRECTIE" SI IN URMA REPARATIEI SE MENTINE UN ZGOMOT (JOC IN BIELETA ANTIRULIU/BUCSA BARA STABILIZATOARE/BUCSI CADRU, ETC) FIRMA MASTER HYPERION SERVICE SE ABSOLVA DE ORICE VINA.

    MECANICII FIRMEI MASTER HYPERION SERVICE NU SUNT OBLIGATI SA FACA O DIAGNOZA INAINTEA REPARATIEI. ORICE RECLAMATIE ULTERIOARA "DE CE NU ATI FACUT O CONSTATARE INAINTE?" NU SE VA LUA IN CONSIDERARE.