CU PESTE 30 de ani experiență

Firmă de instalații gaze din București

Descoperă cum să-ți rezolvi problema legată de instalații mai repede, mai bine și mai ieftin, fără a-ți complică existența cu o lucrare de instalații mai mult decât trebuie. Când apare situația să rezolvi o problema legată de instalații, nu există o rețeta universală, dar, dacă ne acorzi un minut, că să ne spui ce te presează în acest moment, cu siguranță îți vom spune primul lucru pe care trebuie să-l faci, strict raportat la cazul tău (și este absolut GRATUIT)


DESPRE NOI

HELP INSTAL

Suntem o firma de instalații gaze din București, care demonstrează că există și instalatori pe care să te poți bizui că, după ce au terminat o lucrare, nu te așteaptă cine știe ce pagube datorate neglijenței și iresponsabilității.

Mihai Ciuca

30+

Ani Experiență

Numele meu este Mihai Ciuca, sunt managerul firmei Help Instal si iti spun toate acestea, pentru ca incerc sa fac, pe cat posibil, o lume mai buna, macar in jurul meu, acolo unde pot actiona direct.


Ce nu știi când soliciți oferta

Verificare gaze sau revizia unei instalații de gaze? 

  • in 25% din locuintele in care facem verificarea instalatiilor sunt scapari de gaze, iar oamenii cred ca, daca nu li s-a intamplat nimic pana acum in mod direct si niciun apartament din jurul lor n-a sarit in aer, nici de acum inainte nu se va intampla. Crezi ca 25% este o statistica linistitoare?
  • 85% dintre solicitari sunt pentru cel mai ieftin sistem de detectie, chiar daca el, la final se dovedeste a fi mai scump si mai pagubos. Crezi ca merita sa fii atent la ce urmeaza sa-ti spun despre felul in care ai putea si economisi, dar si trai mai in siguranta decat cei ignoranti?

PRINCIPALELE MOTIVE

De ce ne aleg clienții noștri?


DIN EXPERTIZA NOASTRĂ

Montaj detectoare de gaz

Trăim vremuri în care ne-am obișnuit atât de mult cu exploziile din filmele de acțiune de la televizor, încât montajul detectoarelor de gaze a ajuns un subiect de polemică și este privit că și taxa RCA, adică, dacă e musai, cu plăcere. Mai mult decât atât, oamenii cu care interacționăm, spun că precis este o afacere a cuiva din Parlament și, că au dat legea, doar că unii să se îmbogățească și „fraierii să plătească”. Noi totuși ne-am ocupat de ceva ani de instalare de senzori de gaze și de sistemele de protecție aferente și…


SERVICII DE CALITATE

Dacă încă ești indecis

CLIENȚI

INTERVENȚII

RATĂ SUCCES


SERVICII HELP INSTAL

Serviciile pe care le oferim

Instalații gaze

Instalații gaze

Atunci când solicitam montarea unor instalații de gaze…

Verificări gaze

Verificări gaze

Oferim serviciul de verificări instalații gaze la cel mai mic preț…

Proiectare gaze

Proiectare gaze

Ca sa putem vorbi despre proiectare instalații de gaze la…

Montaj gaze

Montaj gaze

Nu toată lumea știe cu precizie ce așteptări să aibă de la lucrările…

Firmă de instalații gaze din București
Montaj Detectoare

Montaj Detectoare

Montajul detectoarelor de gaze a ajuns un subiect de polemica si…

Instalații termice

Instalații termice

Instalația termica, montarea centralei termice si a…

Debransări RADET

Debransări RADET

Toate elementele necesare realizării debranșării în condiții…

Instalații sanitare

Instalații sanitare

Ca să fie mai ieftin, mai rapid și fără bătăi de cap…


Testimoniale

Ce spun clienții despre noi

“Profesionalism, promptitudine, consultanță de specialitate cu sfaturi utile, amabilitate, prețuri avantajoase, servicii de 5 stele. Recomand cu toată încrederea echipa de specialiști condusă de Dl. Mihai Ciuca, cu care colaborez de 4 ani.”

Monica Stoe

Persoană juridică sector 1

“Servicii prompte și de calitate. Personal amabil care iți explică clar etapele proiectului și te ajută. Comunicarea a fost foarte bună, la fel si serviciile. Super de treabă și profesioniști, nu mi-a venit să cred prima dată. Recomand cu căldură!”

Tudor Iliescu

Persoană fizică sector 3

“Am avut de montat senzori pentru o asociație de proprietari în sectorul 2. Firmă serioasă și profesionistă, de nota 10! Comunicarea cu dânșii a fost exemplară. Recomand cu toata încrederea! Raportul calitate-preț cel mai bun!”

Dan Gheorghiță

Administrator bloc sector 2


PARTENERI

Ne bazăm pe ei

parteneri
parteneri

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Mereu în slujba clientului

Cele mai frecvente întrebări ne vin adesea in legătura cu cererile de oferte pentru verificări gaze si revizii gaze, dar vom aminti si pe cele legate de ofertele de instalații sanitare si termice.

I – Cum pot verifica daca o firma de instalatii este autorizata ANRE in domeniul gazelor naturale?

R – ANRE este autoritatea care emite autorizatii de executie, verificari, revizii, proiectare pentru firme. Intrati pe site-ul www.anre.ro si faceti verificarea, daca firma este autorizata sa execute lucrarile de instalatii gaze pe care doriti sa le realizati sau cereti firmei o copie dupa autorizatia ANRE.

I – Cati robineti de siguranta se montaza la aragaz?

R – Un singur robinet de gaze deoarece aragazul are robietii lui proprii de manevra. Doi robineti gaze se monteaza doar la aparatele de utilizare care nu au robineti proprii de manevra cum ari fi la sobe, centrale termice, godin etc…

I – Care sunt cele mai mici preturi pentru servicii de verificari instalatii gaze pe apartament, pe care le puteti percepe pentru asociatii de propietari?

R – iata ca la noi gasiti cele mai avantajoase pachete si oferte de servicii de verificare la instalatia de gaze pentru asociatiile de propietari, deoarece includ o multime de facilitati. Va rugam sa accesati pagina preturi si oferte verificari gaze.