Completează datele tale de contact si te sunam in cel mai scurt timp pentru a-ți raspunde la intrebari si pentru a-ți prezenta o ofertă personalizată DucaGlass

    CALITATE DucaGlass Suntem specializati in prelucrarea geamurilor si oglinzilor, prin diferite procedee, taiere, slefuire, sablare, laminare, gaurire si decupare. Oferim calitate la standarde internationale.

    Despre noi

    Vă invităm sa vizitați magazinul nostru online și sa alegeți un produs care poate fi transformat intr-un unicat prin personalizare.

    Servicii DucaGlass

    Servicii complete și soluții personalizate in domeniul prelucrării sticlei pentru interioare și exterioare, măsurare, proiectare, realizare, transport și montaj.

    Proiecte

    Facem fată oricarei provocari din partea dvs. producem orice din sticla si oglindă!
    Testează-ne!

    Transport

    Transportam in deplină sigurantă toate geamurile si sticlele achizitionate.

    Satisfacția dumneavoastră este prioritatea noastră principală la DucaGlass

    Suntem încântați să oferim experiența și cunoștințele noastre pentru proiectul dumneavoastră.
    Oglinda noastră este reflectată în proiectele îndrăznețe pe care le am realizat cu succes!

    Oglinzi la comanda DucaGlass

    Livrăm oglinzi și geamuri în București precum și orice destinație din țara, într-un termen scurt, la cererea clienților noștri. Dispunem de mașini de transport, orice comandă poate fi onorată și livrată în cele mai bune condiții, fără defecte survenite la transport.

    Daca îți dorești un decor sofisticat, curat și luminos, atunci decorațiunile din sticlă trebuie să fie nelipsite din locuința ta.

    Sunați-ne azi și echipa noastră de profesioniști cu experientă vă poate ajuta să găsiti produsul potrivit pentru nevoile și bugetul dumneavoastră.

    Oglinzi

    Oglinzile sunt un element de design fantastic folosit pentru a îmbunătăți aspectul unei camere. O oglindă poate fi doar un obiect funcțional sau poate deveni centrul de atenție al încăperii.

    Sticlă colorată si printată

    Panourile decorative din sticlă colorată securizată sunt o alternativă modernă la plăcile clasice de faianță, folosite de zeci de ani în placarea pereților din bucătărie.

    Balustrade din sticla

    Balustrada de sticlă reprezintă un element architectural cu o importanță sporită deoarece trebuie să refelecte atât sigurantă, utilitate cât și echilibru estetic în spațiul în care este utilizat.

    Geamuri

    Va oferim o gama larga de geamuri precum, geamuri transparente, geamuri sablate, cu model, geamuri fumurii, geamuri colorate, geamuri securizate.

    Cabine duș din sticla

    Cabina de duș constituie un spațiul al băii extrem de important, având în vedere utilizarea zilnică a acestuia. O cabină de duș permite exploatarea spațiului pe verticală, spre deosebire de cadă, unde spațiul folosit este cel orizonta

    Vitrine din sticla

    O vitrină din sticlă vă poate prezenta produsul aproape integral iar lumina primită va fi maximă. Rolul acestor vitrine de sticlă este același cu celelalte tipuri de vitrine cu diferența că vitrinele din sticlă sunt transparente.

    Scroll To Top
    Close
    Close
    Magazin
    0 Lista de dorințe
    0 Coș
    Close

    Coșul meu

    Nu ai niciun produs în coș.