Servicii medicale

Va punem la dispozitie o gama larga de servicii medicale veterinare dedicate companionilor patrupezi, precum medicina preventiva, certificate si vize de sanatate, interventii chirurgicale de rutina si de urgenta, consultatii de specialitate, internare si terapie intensiva, transfuziologie si servicii de laborator.

Servicii de cosmetica

Atat pentru caini si pentru pisici se impune o toaletare generala a blanii si unghiilor, motiv pentru care va punem la dispozitie, in cadrul clinicii, servicii de cosmetica intr-un salon relaxant si prietenos.

DESPRE NOI

Inainte de a fi specialisti in medicina veterinara,
suntem oameni care iubesc pacientii care ajung in clinica.

Oferim asistenta veterinara specializata pentru animalele care ajung in clinica noastra si le ingrijim folosind tehnici moderne, menite sa previna si trateze orice problema de sanatate: de la vaccinuri anuale si deparazitari, pana la diferite interventii si urgente medicale care necesita toata implicarea noastra si a proprietarilor.

banner2

BANCA DE SANGE

Banca de sange a fost infiintata din dorinta de a salva vietile cainilor si pisicilor din Romania care au nevoie de transfuzii sanguine.

Misiunea noastra consta in recoltarea, prelucrarea si administrarea produselor sanguine in conditii optime, oferind atentie atat pacientilor, cat si donatorilor.

Pentru a creste sansele de supravietuire a pacientilor din Bucuresti si restul tarii, sangele ajunge in cel mai scurt timp la clinicile veterinare partenere.

Eforturile noastre faciliteaza actul medical si ofera speranta iubitorilor de animale ingrijorati pentru starea de sanatatea a acestora.

Orice contributie la aceasta misiune salveaza realmente vietile animalelor.

banca-de-sange-2

CENTRU DE TRANSFUZII

Pentru a supravietui unor afectiuni sau accidente grave, animalele de companie au nevoie de transfuzii de sange.

Pentru a tine pasul cu progresul tehnologic din domeniul veterinar international, am creat un centru de transfuzii modern, prin care dorim sa imbunatatim serviciile medicale din tara.

Deoarece viata animalelor este conditionata de calitatea produselor sanguine utilizate si de compatibilitatea acestora cu pacientii primitori, avem grija sa oferim servicii de specialitate in transfuziologie, asigurandu-ne ca sunt efectuate teste suplimentare inainte de administrarea produselor potrivite si ca sunt monitorizati corespunzator pe toata durata procedurii.

Donatorii sunt rasplatiti la randul lor cu afectiune si servicii de medicina preventiva, devedind astfel o parte din familia Hemopet.

TESTIMONIALE

    TRIMITE UN MESAJ

    Prin utilizarea acestui formular sunteti de acord cu stocarea si manipularea datelor dvs. pe acest site web.