Slide clinica veterinara non stop bucuresti Crystal Vet ✔ Clinică veterinară de urgență
✔ Consultații și tratamente
✔ Ecografie și radiologie de urgență
✔ Anestezie și terapie intensivă
✔ Cardiologie veterinară
✔ Ambulanță veterinară
✔ Analize complete de sânge
✔ Chirurgie de urgență
✔ Radiologie digitală

Adresa: Sos. Iancului 118

? program non-stop

clinica veterinara non stopCRYSTAL VET a devenit treptat, din anul 2006 și până în prezent, un centru de excelență atunci când vine vorba despre sănătatea și fericirea companionului tău, indiferent dacă este vorba despre câinele, pisica sau animalul exotic care îți oferă necondiționat parte din sufletul său.

Contact rapid

Clinica Iancului : 0763 678 374
Clinica Jiului : 0761 613 798
Ambulanta: 0786 838 838

Va asteptam si in noua locatie din Strada Jiului nr 65, Sector 1

Clinica și ambulanța veterinară Crystal Vet

Servicii veterinare oferite in clinica noastra

chirurgie veterinara

Chirurgie Veterinara

Avem sali de operatii complet echipate cu toate sistemele necesare pentru a asigura interventii chirurgicale in conditii de siguranta

consultatii veterinare

Consultatii Veterinare, examinare pe aparate

Inspectie, palpatie, percutie, ascultatie, ex. puls, temperatura rectala, respiratie, ex. otoscopic, oftalmoscopic.

cosmetica veterinara

Cosmetica Felina si Canina

Va asteptam oricand pentru a reda companionului dvs. ingrijirea aferenta, frumusetea si sanatatea de care are nevoie!

deparazitari veterinare

Deparazitari Interne si Externe oftalmoscopic

Endo si ectoparazitii reprezinta un important factor de risc atat pentru animale cat si pentru om

ortopedie veterinara

Ortopedie Veterinara

Remedirea fracturilor, tratamentul conservativ al osteoartritei, coxatrozei, gonartrozei, tratamentul entorselor

stomatologie veterinara

Stomatologie Veterinara

Ca si oamenii, animalele de companie au nevoie de o igiena dentara si a gingiilor care sa le asigure o sanatate mai buna pe parcursul intregii vieti

De ce Crystal Vet

? Cu o echipă de medici veterinari experimentați și dispuși la orice oră să ridice profesia la rang de artă, combinând cunoștințele dobândite cu afecțiunea pe care o merită animaluțul tău, rezultatele vor fi întotdeauna cele pozitive, începand de la o diagnosticare precisă până la vindecare.

? Tehnologia de ultimă generație și cele mai sigure și rapide metode și terapii de vindecare, noi, cei de la clinica veterinară Crystal Vet & Pet ne străduim permanent să reducem perioada de suferință a tovarășului tău. În cadrul fiecarei clinici beneficiați de servicii medicale veterinare complete, servicii de cosmetică felină și canină.

? Ambulanta veterinara

Oricat de mult am incerca sa protejam animalutul nostru, in orice clipa se pot ivi situatii de criza care necesita o interventie rapida si calificata.

Crystal Vet asigura consultatii si complete si complexe la domiciliul clientului de catre medici cu experienta in domeniul medicinii de urgenta si traumatologiei.

Transportul este asistat de un personal calificat, cu experianta, care va oferi, atat dvs, cat si companionului dvs o companie placuta, intr-un mediu climatizat si confortabil.

cabinet veterinar non stop Adepți ai ideii că dragostea și afecțiunea fată de animale nu are program de lucru, la clinca veterinară CRYSTAL-VET puteți apela la orice oră din zi sau noapte, 7 zile pe săptămână.

Oferim servicii medicale preventive pentru a menține animălutul sănătos, personalizate, care vor răspunde la nevoile individuale ale animalelor.

Efectuăm deparazitare, îngrijire dentară, tratamente de rutină cum ar fi injecții subcutanate, intramusculare și intravenoase sau proceduri care implică un grad ridicat de profesionalism cum ar fi puncțiile ecoghidate și sondajele vezicale.