Clinica Veterinara Westernvet Bucuresti

Din Suflet Pentru Cei Ce Dau Din Coada

Un cabinet veterinar unic in judetul Ilfov

Echipa Westernvet este aici sa-i acorde animalului tau ingrijirea potrivita. Analizam cu rabdare si dedicare cauza suferintelor si necesitatile animalutelor care nu au puterea sa ne comunice exact ce le doare.

Clinica Westernvet Corbeanca ofera o gama larga de servicii medicale, pentru a rezolva cat mai multe probleme de sanatate pe care pacientii nostri le pot intampina. Daca ai intrebari sau ai nevoie de mai multe informatii legate de starea pet-ului tau, contacteaza-ne pentru o programare.

Ambulanta veterinara si urgente

Cea mai buna îngrijire veterinară pentru animalul dvs. de companie.

Vizitați clinica și întâlniți echipa noastră de medici veterinari .

Primul ajutor activ 7 zile pe săptămână.

Consultatii Veterinare

La fiecare vizita, personalul nostru se va asigura sa identifice exact problemele pacientilor.

Vom discuta istoricul medical, informatii despre dieta si alte detalii care ne vor ajuta sa stabilim un diagnostic corect. Scopul nostru este sa descoperim si sa prevenim orice posibila afectiune, inainte ca aceasta sa se agraveze.

Te asteptam in cabinetul nostru impreuna cu animalutul tau, fie pentru o consultatie de rutina sau investigatii suplimentare, control anual, vaccinuri sau oricand crezi ca are nevoie de ajutorul unui specialist.

Internări

Printre serviciile noastre se numara si posibilitatea de internare. Desi poate fi o experienta foarte stresanta pentru tine si animalutul tau, mai ales ca ai vrea sa ii fii alaturi in cele mai dificile momente, te asiguram ca, pe toata perioada internarii, il vom trata cu grija, atentie si nu ii va lispi toata afectiunea de care are nevoie.

Cardiologie veterinară

Prevenirea, diagnosticul și tratamentul bolilor de inimă la câini și pisici, cu experți medicali și instrumente care vă permit să gestionați mai bine pacientul, chiar și în situații critice. Cardiologia noastră este disponibilă 7 zile pe saptamana, tot parcursul anului.

Radiologie Veterinara

Avem cele mai moderne tehnologii  de imagistica veterinara, lucru care ne ajuta sa diagnosticam un numar mare de afectiuni:

  • radiografii toracice si abdominale
  • radiografii cu tranzit baritat
  • radiografii ale sistemului osos
  • control de gestatie
  • control displazie de sold

Boli Infectioase

Spital pentru boli infectioase este un departament al clinicii, izolat de restul mediilor, special conceput pentru a respecta cele mai înalte standarde de siguranță pentru pacienții spitalizați cat și pentru alte animale prezente în clinică.

Imperechere

Departamentul nostru folosește cele mai noi tehnici de monitorizare pentru a evalua cel mai bun moment de împerechere, verificări în timpul sarcinii și asistență la naștere. Inseminare artificială la câini și pisici.

Terapie Intensivă

Terapia noastră intensivă este operațională 7 zile pe săptămână , 24 de ore pe zi , cu prezența  constantă a personalului medical , personalului repartizat în îngrijirea și monitorizarea pacienților cu afecțiuni critice.

Scopul nostru este de a oferi cel  mai înalt nivel de asistență medicală  pentru a putea  identifica rapid orice deteriorare a stării pacientului și apoi a interveni cu promptitudine.

Frizerie caini si pisici

Animalul tău are nevoie să se simtă confortabil în pielea lui și, la fel ca și tine, să fie tuns și spălat pe tot parcursul anului. Cu răbdare și blândețe, profesioniștii noștri transformă o rutină neplăcută animalelor, într-un ritual relaxant și confortabil. Acest lucru îl va face să se simtă bine în blana lui și se va reflecta în comportamentul lui

Parerile clientilor nostrii