Clinica veterinara Eqvinevet, animale de companie, animale mici, animal, doctor de cai, cai, cal, caluti, poney, calutzi, ecvine, copita, coama, sa, harnasament, echitatie, caine, caini, catei, canin, pisica, pisici, felina, motan, mita, papagali, porc de guineea, vaca, porc, capra, doctor, diagnostic, pensiune, cosmetica, petshop, magazin hrana animale, deparazitare

Home - Despre clinica veterinară EqvineVet

Clinica veterinară EqvineVet este înființată din 1999.

Cu o experiență de peste 17 ani, nu este nici pe departe singura clinică la care puteți apela când vă aflați în situația în care trebuie să recurgeți la o consultație. Dar este una din cele mai bune alegeri. Pentru că dispune de un spațiu generos, personal specializat și cu experiență care acoperă cele mai multe din problemele pe care un animal le poate avea.

Clădirea clinicii dispune de un spațiu de 100 mp care este repartizat pe 2 nivele și însumează 5 incinte:

  • recepție, sala de așteptare
  • pet shop
  • sala de consultații - tratamente
  • sala cosmetică cu loc special pentru spălat
  • sala de chirurgie
  • sala de internări

Nou !

Clinica noastră oferă servicii complete la domiciliul clientului!
Pentru proprietarii de animăluțe cu un program foarte încărcat sau cu imposibilitatea deplasării, noi preluăm animalul de la domiciliu acestuia, transportăm animalul la clinica unde se desfășoară toate intervențiile necesare și apoi înapoiăm companionul la domiciliu proprietarului!
Transportul se face în cuști speciale.
Tel: 0722.523.527