Bine ati venit pe pagina noastra

Servicii complete de frizerie, cosmetică canina

//fitzpet.ro/wp-content/uploads/2017/08/about.jpg

Bine ai venit in locul unde te poti relaxa, in timp ce noi ne dedicam 100% celui mai important prieten necuvantator.
Odata venit la noi, ne asiguram de faptul ca acesta va beneficia de un rasfat total dar si de momente de tandrete combinate cu "multi pupici cu sclipici".
Ingrijirea animalutului tau de companie este foarte importanta atat pentru mentinerea sanatatii dar si pentru aspectului acestuia.Β Este cunoscut faptul ca un caine spalat si periat periodic prezinta un risc scazut de a dobandi diferite boli ale pielii. Daca te intrebi ce ne fac speciali, ei bine, cheia succesului consta in pasiunea cu care ne facem meseria si in dorinta de ne autodepasi.Β Β 

Zilnic aducem zambete pe chipurile celor ce ne trec pragul, iar acest lucru ne ofera zilnic certitudinea ca suntem pe un drum bun.

"Niciodata nu te opri din a studia si nici nu pune pauza visurilor tale! Iar atunci cand pasiunea se imbina cu munca si perseverenta, rezultatele nu vor intarzia sa apara."
πƒπšπ§π’πžπ₯𝐚 𝐌𝐒𝐫𝐨𝐧 - π…π¨π§ππšπ­π¨πšπ«πž π…π’π­π³ππžπ­ π’πšπ₯𝐨𝐧
Mai mult

Cum rasfatam animalutul tau?

Serviciile noastre

Taierea unghiilor si curatare urechilor

Taierea unghiilor si curatare urechilor

Taierea unghiilor si curatarea urechilor sunt doua proceduri extrem de esentiale pentru santatate cainelui. Acestea se fac periodic, odata cu toaletarea lui, fiind indicat sa se faca in saloane specializate.

Spalarea, perierea si tratamentul blanitei.

Spalarea, perierea si tratamentul blanitei.

Spalarea, perierea si masajul fac parte din ingrijirea si rasfatul cainelui, fiind etapele obligatorii de dinaintea tunderii blanitei acestuia. Folosim doar produse profesionale, ce vor oferi blanitei un aspect de stralucire si catifelare.

Tunderea blanitei si improspatarea respiratiei.

Tunderea blanitei si improspatarea respiratiei.

Fiecare tunsoare difera de la catelus la catelus, acestea fiind realizate in functie de calitatea blanitei dar si de fizionomia acestuia.

De ce noi

100% profesionalism

Misiunea noastra este de a oferi servicii de cosmetica canina de calitate pentru a vă menține animalutele de companie sanatoase, curate și fericite.

Echipa noastră este formată din groomeri profesionisti ce se dedica total din pasiune pentru aceasta meserie.
Participam periodic la workshop-uri interne cat si internationale alaturi de cei mai cunoscuti groomeri, astfel incat sa ne putem imbunatati constant tehnicile de toaletaj canin.

//fitzpet.ro/wp-content/uploads/2017/08/mission.png

Contact





Page generated in 0,224 seconds. Stats plugin by www.blog.ca
ro_RORomanian
ro_RORomanian