Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K

1 evaluare
Blackmagic Design
6.649,00 Lei (TVA inclus)
TVA inclus | Livrare gratuita la comenzi peste 500 Lei. Doar DPD
Blackmagic Design
Cod produs CINECAMPOCHDMFT4K
EAN 9338716005387
Contactati-ne pentru termenul de livrare!
Solicita publicare produs in SICAP Ai gasit un pret mai bun? Plaseaza comanda si castiga puncte de loialitate in valoare de 66,49 Lei

Descriere

Blackmagic introduce noua generatie de camera digiutala 4K cinema.

Dispune de Senzor 4/3" HDR
Înregistrați DCI 4K 4096 x 2160 până la 60 fps
Dual nativ ISO la 25.600
Ecran tactil de 5"
Active Mount Micro Four Thirds
Înregistrați până la 120 de cadre pe secundă
Sloturile pentru carduri CFast 2.0 și SD/UHS-II
Înregistrare externă prin USB tip-C
dynamic range de 13 stopuri, suport 3D LUT
Include licența Studio DaVinci Resolve Studio

Camera revoluționară Blackmagic Pocket Cinema 4K este camera pe care ați cerut-o! Dispune de un nou design portabil, care pune cea mai recentă tehnologie avansată de film digital în palma mâinii tale! BlackMagic Pocket Cinema Camera 4K dispune de un senzor de dimensiune 4/3, 13 stopuri din dynamic range și ISO dual nativ cu valor de până la 25.600.
Aceasta înseamnă că obțineți imagini HDR uimitoare și performanțe incredibile în lumină slabă! Controalele externe vă oferă acces rapid la funcții esențiale, în timp ce ecranul tactil de 5 inchi facilitează încadrarea imaginilor, focalizarea precisă și modificarea setărilor camerei. Imaginile sunt înregistrate pe carduri standard SD/UHS-II sau CFast 2.0 în RAW și ProRes cu până la 120 de cadre pe secundă! În plus, BlackMagic Pocket Cinema Camera 4K dispune de o montură a obiectivelor de tip MFT, microfoane încorporate, intrare mini XLR, HDMI de dimensiune normală, suport 3D LUT, Bluetooth, port USB-C și multe altele!

Portabilă, Accesibilă, Profesională
Acum poți filma orice in 4K!

BlackMagic Pocket Cinema Camera 4K vă oferă caracteristicile profesionale de care aveți nevoie, toate într-un design portabil și accesibil, care poate fi folosit oriunde. Este perfectă pentru filme și filme independente, spectacole de modă, bloguri de călătorie, videoclipuri web, nunți, video corporative, sport și multe altele.
Calitatea incredibilă a imaginii, tehnologia avansată de color science Blackmagic Design și caracteristicile de înregistrare RAW vă permit să capturați imagini care rivalizează camerele profesionale digitale de film care costă zeci de mii mai mult. Aceasta înseamnă că obțineți calitatea imaginii de care aveți nevoie pentru a amesteca fără probleme imaginile de la BlackMagic Pocket Cinema Camera 4K cu alte tipuri de camere utilizate la filme de înaltă calitate de la Hollywood și emisiuni de televiziune!

Design modern elegant. O cameră proiectată pentru a fi portabilă.

Designul portabil al BlackMagic Pocket Cinema Camera 4K vă oferă o mobilitate incredibilă fără a sacrifica caracteristicile acesteia. Formatul extrem de compact prezintă un corp compozit din fibră de carbon, care îl face extrem de durabil și ușor, astfel încât să îl puteți lua oriunde.
Veți dispune de un ecran super luminos de 5", 4 microfoane încorporate, built-in recordere și butoane și externe care vă oferă acces rapid la cele mai importante funcții. Asta înseamnă că puteți verifica rapid încadrarea și focalizarea, captura audio și înregistrarea fișierelor fără a fi nevoie să efectuați monitorizare suplimentară, microfoane, înregistratoare și/sau cabluri.
De asemenea, dispune de o mulțime de puncte de montare, o intrare mini XLR cu Phantom Power, control Bluetooth și multe altele. Cu BlackMagic Pocket Cinema Camera 4K, beneficiați de o cameră video digitală portabilă complet echipată, flexibilă și extensibilă!

Senzor de imagine 4/3" / ISO dual nativ
Pocket Cinema Camera 4K utilizează un senzor de 4/3", 13 stopuri de dynamic range și un ISO dual nativ de până la 25.600 pentru a capta imagini superbe la rezoluții până la DCI 4K.
Montură “Active Micro Four Thirds”
Utilizați lentile ușoare cu montură MFT controlate electronic sau utilizați adaptoare disponibile separat pentru a extinde opțiunile obiectivului pentru a include lentilele PL, C sau EF.
CinemaDNG Opțiuni RAW și ProRes
Alegeți dintre opțiunile de fișiere CinemaDNG Raw și ProRes 422, în funcție de necesitățile proiectului.
Rezoluții de filmare
4096 x 2160 (DCI 4K), 3840 x 2160 (Ultra HD 4K), 1920 x 1080 (HD)
Ecran tactil de 5"
Ecranul tactil de mare rezoluție de 5"reduce necesitatea unui monitor extern, în timp ce un port HDMI de dimensiuni mari vă permite să transmiteți semnalul pe un afișaj mai mare.
CFast 2.0, SD/UHS-II și captarea pe USB de tip C
Înregistrați intern pe carduri CFast 2.0 sau SD/UHS-II sau captați clipuri mai lungi utilizând ieșirea USB-C pe o unitate externă.
Opțiuni de alimentare flexibile
Camera Pocket Cinema 4K poate fi alimentată cu o baterie de tip Canon LP-E6 reîncărcabilă sau cu sursa de alimentare inclusă.

In cutie
Camera de filmat Blackmagic Pocket Cinema 4K
Cheia de activare pentru DaVinci Resolve Studio
Alimentator de 30W plus conectori internationali
Capac de protectie pentru montura, senzor.
Garanție limitată de 1 an

Detalii

SKU
CINECAMPOCHDMFT4K
EAN
9338716005387
Categorii
Greutate colet (kg)
2
Camere foto
Montura
MFT
Tip Senzor
Micro 4/3
Garantie companii (luni)
12
Garantie consumer (luni)
24

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 1 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 Lei.

A
Alin Morea
30 mai 2023
Achizitie verificata
Am cumparat de la Vivomag acest model de camera, merge perfect de mai bine de 2 ani. Recomand
camera cat si magazinul!

Produse compatibile

Produse compatibile