Camera video Sony HXR-MC88 Full HD

Sony
Sony
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs HXR-MC88
EAN 4548736105577
Solicita publicare produs in SICAP Ai gasit un pret mai bun?

Descriere

Acest produs este EOL, si nu mai face parte din oferta producatorului.


Camera video Sony HXR-MC88 Full HD


Senzor CMOS Exomar RS 1” de 14,2 Mpx
Inregistrare Full HD 1080p la 28 Mb/s
Obiectiv ZEISS Wide-Angle de 29mm
Vizor OLED cu 2.36 milioane puncte
Diametru filtru obiectiv – 62mm
Ecran LCD Flip-Up cu 1.5 milioane puncte
Rotita integrata pentru filtre ND
Patina Sony (Multi Interface)
Cponectori HDMI, micro-USB si Remote
Card SDXC Dual Slot / Memory Stick

Cameră video profesională de înaltă definiție Full HD, potrivită pentru educație, corporate și vlogging
Conceputa pentru a răspunde cererii în creștere rapidă pentru echipamente video de producție accesibile și ușor de utilizat, camera video Sony HXR-MC88 oferă performanțe de ultimă generație în materie de imagini la un pret accesibil pentru o gamă largă de aplicații Full HD. Sony HXR-MC88 este o cameră video ideală pentru inregistrare cursuri scolare, înregistrarea prezentărilor corporatiste sau guvernamentale, vlogging și chiar pentru entuziaștii video care vor sa faca următorul pas înainte in ceea ce priveste productia video.

Camera video HXR-MC88 este ușoară și compactă, dar este complet echipată cu autofocalizare rapidă hibridă, audio profesionist dublu XLR, filtre ND încorporate și zoom puternic 48x* pentru filmare ușoară în mișcare. Un senzor Exmor RS ™ mare de 1,0 inch cu motorul de procesare BIONZ X oferă o senzitivitate superioara de lumină, oferind imagini Full HD de înaltă calitate, care au un impact imediat. Un vizor OLED de înaltă rezoluție și un ecran LCD de 3,5 inch care vă garanteaza o acuratete absolută în filmare.
* Folosind caracteristica Digital Extender, care oferă o mărire suplimentară 2x.

Performanță imagistică revoluționară cu Exmor RS
Pentru a furniza performanțe imagistice imposibilă anterior pentru o cameră compactă, un senzor CMOS de 14,2 megapixeli (eficient) de 1 inch oferă efecte frumoase de defocalizare a fundalului și sensibilitate superioară la lumina, pentru captarea de imagini de înaltă calitate, cu zgomot redus, chiar și în condiții de întuneric sa.
Senzorul ce echipeaza camera video Sony HXR-MC88 oferta o imagine clara si fara a prezenta zgomot de imagine. Iluminarea minima este de 1,7 Lux la 1/30 secunde.

Pentru a realiza pe deplin potențialul acestui senzor mare de 1 inch, Sony MC88 integrează un procesor de imagine BIONZ X avansat pentru a beneficia de imagini vii, clare.

Funcția de focalizare automată hibridă îmbunătățită rapid cu operarea cu panoul tactil
Funcția de focalizare automată automată (AF) îmbunătățită cuprinde o serie de caracteristici: AF de detectare a fazei, detectare a feței și tehnologie de focalizare automată pentru a estima mișcarea subiectului. Ei toți lucrează împreună pentru a captura subiecte în mișcare rapidă, cu o claritate uimitoare. Mai mult, o interfață intuitivă a panoului tactil vă permite să selectați cu ușurință un punct de focalizare automată. Camera video Sony HXR-MC88 simplifică captarea imaginilor de care aveți nevoie.

Obiectiv cu zoom wide
Modelul HXR-MC88 este dotat cu obiectivul ZEISS Vario-Sonnar T cu unghi larg de 29 mm, ideal pentru capturarea peisajelor panoramice. Zoom-ul optic de 12 x poate fi mărit la 24 de ori cu Clear Image Zoom. În plus, extensia digitală poate dubla din nou acest interval, până la zoom-ul de 48x.

Inelul pentru lentilele camerei video permite reglarea lină și naturală a focalizării sau a zoom-ului, în funcție de modul selectat; în timp ce panoul manual și butoanele de pe partea laterală a corpului permit ajustarea rapidă și ușoară a diafragmei IRIS, ISO / GAIN și viteza obturatorului.

Caracteristici principale:
- Filtre ND incluse 1/4 (2 stop), 1/64 (6 stop)
- Intrari audio – Dual XLR
- Viewfinder OLED pentru o redare superba a contractului, claritatii si culorilor
- Control creativ al focusului
- Inregistrare AVCHD Progresiva (Inregistrati Full HD (1920x1080) la 28Mbps la 60 / 50P cu sunet LPCM pentru o durată de înregistrare de până la 290 minute pe un singur card SD de 64 GB.)
- Slort dublu pentru cardurile de memorie (compatibil cu cardurile SDXC și SDHC, precum și cu Memory Stick PRO Duo (Mark 2) / PRO-HG Duo)
- Multi-Interface (MI) Shoe
- Operare de la distanță (HXR-MC88 dispune de o interfață standard pentru operarea remote (jack stereo mini-mini 2,5 mm). Focalizarea, zoom-ul, pornirea / oprirea Rec și rec review-ul pot fi controlate de la distanță utilizând accesoriile optionale Sony RM-1BP sau Sony RM-30BP.

Soluție simpla pentru transmisiunile live.
Modelul HXR-MC88 este proiectat să funcționeze fără probleme cu Sony MCX-500 Multi-Camera Live Producer, un switch robust și rentabil, care poate fi operat de catre o singură persoană. Pot fi folosite la evenimente ce pot fi filmate live cu mai multe camere. Atunci când se utilizează cu mixerul video MCX-500 și cu telecomanda RM-30BP, pe fiecare panou LCD și in vizor va apărea automat un indicator de înregistrare - o pictogramă roșie care indică momentul în care filmarea este live (PGM) în timp ce culoarea verde indică modul de examinare (PVW) . Mixerul video Sony MCX-500 acceptă până la nouă intrări video, intrări stereo pe 5 canale, inclusiv XLR, cu înregistrări interne și streaming live prin Ustream ™, Facebook Live și YouTube Live.

In cutie:
Camera vidseo Sony HXR-MC88 Full HD
Parasolar
Capac obiectiv
Manerul cu mufele XLR
Adaptor AC-L200D AC cu cablu
Baterie Sony NP-FV50A V-Series Battery Pack (950mAh)

Detalii

SKU
HXR-MC88
EAN
4548736105577
Categorii
Greutate colet (kg)
2
Brand
Obiective Foto-Video
Diafragma/Iris
f/2.8
Camere foto
Stabilizare
Da
Montura
Incorporata
Rezolutie
FullHD (1920 x 1080)
Focalizare
Autofocus
Focala/Zoom
12x (optical)
Tip Senzor
CMOS 1"

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 Lei.