Blackmagic Design Micro Cinema Camera

Descriere

Blackmagic Design Micro Cinema Camera

Senzor imagine Super 16mm
Montură Active Micro Four Thirds (MFT)
13 Stop-uri Dynamic Range
Înregistrare FullHD 1920 x 1080 CinemaDNG RAW
Apple ProRes 422 (HQ) la 220 Mb/s
Design Ultra Compact
Port de expansiune cu porturi de control radio
Slot pentru card de memorie SDHC / SDXC
Ieșire HDMI și compozit, intrare audio de 3,5 mm
Compatibilă cu bateriile Canon LP-E6

Blackmagic Design Micro Cinema Camera
Micro Cinema Camera de la Blackmagic Design este o cameră miniaturală cu un senzor cu o dimensiune de Super 16mm. Camera este proiectată să funcționeze la distanță și să capteze imaginile aproape oriunde.
Senzorul de imagine poate înregistra o rezoluție de 1080p cu până la 60 cadre pe secundă cu un interval dinamic de 13 stop-uri.
Camera Blackmagic Design Micro este echipată cu o montură MFT cu suport activ care acceptă lentile MFT native sau poate fi adaptată la o gamă largă de alte lentile moderne sau vintage. Adaptarea se poate face numai cu adaptoare speciale fabricate de terți.
Clipurile înregistrare cu Micro Cinema Camera de la BlackMagic Design sunt înregistrate pe carduri de tip SDHC sau SDXC utilizând formatul CinemaDNG RAW în 12 biți sau familia de codecuri Apple ProRes pe 10 biți.

Portul de expansiune și control remote
Portul de expansiune DB-HD15 vă permite să creați soluții personalizate de comada la distanță, alimentare externă și monitorizare. Cablul de breakout inclus vă oferă acces la multe dintre funcțiile unice ale camerei.
În plus fată de LANC, putere, ieșire video și genlock, primiți și patru intrări radio PWM radio de la distantă, astfel încât să puteți mapa funcțiile camerei pe butoanele și/sau joystick-uri-le telecomenzilor dronelor. Pentru un control mai mare, cu o mai mare precizie, puteți utiliza intrarea de comandă S.Bus cu 18 canale, cu echipamente de comandă radio Futaba sau controlere personalizate incorporate.

Monitorizare de la distantă
Portul de expansiune include ieșire video compozit NTSC și PAL care poate fi conectată la transmitătoare video wireless eficiente din punct de vedere al costurilor pentru monitorizare de la distantă. Asta înseamnă că puteți vedea exact ce cameră înregistrează dacă cameră este în aer sau ascunsă pe set. Pentru o monitorizare mai bună a calitătii, Micro Cinema Cameră are de asemenea o ieșire HDMI pentru transmitătoare video HD fără fir și conexiune directă prin cablu. Ambele ieșiri compozite și HDMI pot afișa informații pentru starea camerei, setările obiectivului, formatele de fișiere, histogramă, contoarele audio, durată de viată a bateriei și multe altele.

În cutie
Camera de filmat Blackmagic Design Micro Cinema
LP-E6 Baterie
Cablu de expansiune
Adaptor de 12V AC
Capac pentru montură, protecție senzor de imagine
Card SD cu Manual de utilizare
Garanție limitată de 1 an

Detalii

SKU
CINECAMMICHDMFT
EAN
9338716003147
Categorii
Greutate colet (kg)
1.5
Camere foto
Stabilizare
Nu
Montura
MFT
Rezolutie
FullHD (1920 x 1080)
Tip Senzor
Super 16
Garantie companii (luni)
12
Garantie consumer (luni)
24

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 Lei.