Z5 body + FTZ

7.199,99 lei
pretul include ecopTAX - 1.04 RON (TVA inclus)
Disponibilitate: Indisponibil

Descriere

Veți aprecia foarte mult ceea ce creați

Bine ați venit la frumusețea fotografierii pe întregul cadru. Aparatul foto mirrorless Nikon Z 5 este rezistent, ușor, simplu de manevrat și compatibil cu o multitudine de obiective compacte pentru fotografiere pe întregul cadru. Obțineți noi niveluri de calitate a imaginii, indiferent dacă realizați fotografii sau filme.

Creați cu îndrăzneală

Aparatul foto Nikon Z 5, cu fotografiere pe întregul cadru este o oportunitate excelentă pentru cei care doresc să realizeze fotografii și filme la un nivel superior. Acest aparat foto mirrorless este prevăzut cu montura Z de la Nikon – cea mai largă montură existentă pentru obiective cu format de cadru întreg. La senzorul aparatului foto ajunge mai multă lumină, ceea ce vă oferă libertatea de a crea cu un plus de detalii, de profunzime și de culoare.

Viziuni pe întregul cadru

Vedeți cum fotografiile și imaginile dumneavoastră video au un nou nivel de detaliere, indiferent de subiectul ales. Cu senzorul său în format de cadru întreg, cu puternicul procesor EXPEED 6 și cu vizorul electronic (EVF) extrem de clar, Nikon Z 5 facilitează crearea imaginilor pe întregul cadru. Puteți chiar decupa fotografiile fără a pierde din detalii, acesta fiind un avantaj pentru imprimări și site-uri web.

 

Pur și simplu captivante

Portrete cu gradații tonale bogate. Filme cu profunzime de câmp extrem de mică. Senzorul CMOS în format de cadru întreg, de 24,3 MP profită din plin de capacitatea monturii Z de mari dimensiuni de a capta lumina, pentru a oferi rezultate deosebite.

     
 

Strălucitor în orice lumină

Bucurați-vă de libertatea de adaptare instantanee la lumina schimbătoare, grație intervalului ISO larg al aparatului foto, de 100-51200. Nu vă faceți griji în privința zgomotului: obțineți imagini curate și un interval dinamic remarcabil atât la valori ridicate, cât și scăzute ale sensibilității ISO.

     
 

Sistem de reducere a vibrațiilor foarte eficient

Puternicul sistem VR de stabilizare pe 5 axe a imaginii, încorporat în aparatul foto vă permite să fotografiați cu timpi de expunere cu până la cinci stopuri mai lungi decât fără VR. Indiferent ce obiectiv NIKKOR Z utilizați, fotografiile rămân clare și imaginile video sunt stabile.

 

Kit mic, impact mare

Aparatul foto Nikon Z 5 cu format de cadru întreg este portabil și extrem de capabil – la fel și obiectivul NIKKOR Z de 24-50 mm, inclus în kitul Z 5 de bază. Acest obiectiv NIKKOR Z este cel mai mic și mai ușor zoom standard existent pentru fotografiere pe întregul cadru.¹ De la unghiuri neobișnuit de largi, până la portrete de mare impact, acesta vă oferă libertatea de a capta mult mai mult – oriunde.

Obiective NIKKOR Z cu format de cadru întreg și deschidere mare a diafragmei

Bucurați-vă de profunzime și de detalii mai mult ca niciodată. Nikon Z 5 este compatibil cu toate obiectivele NIKKOR Z cu format de cadru întreg și gama acestora se extinde constant. De la obiective cu distanță focală fixă și unghi foarte larg, până la zoomuri de telefotografie, aceste obiective pentru aparate foto mirrorless au deschidere mai mare a diafragmei, sunt mai silențioase și mai clare. Performanțele sunt remarcabile pentru fotografii și filme.

 

Fante de card duble

Fantele de card duble acceptă carduri SD UHS-II rapide. Setați cu ușurință fantele, astfel încât să utilizați un card pentru fotografiere și unul pentru copii de rezervă. Sau salvați filmele pe unul și fotografiile pe celălalt.

     
 

Rezistent, dar ușor

Corpul rezistent, dar ușor, din aliaj de magneziu este etanșat împotriva intemperiilor, pentru a nu fi afectat de praf și de umezeală. În special în jurul tuturor componentelor mobile și butoanelor.

     
 

Design ergonomic, specific sistemelor Z de la Nikon

Cu toate că acest aparat foto cu format de cadru întreg are un corp mai mic, este simplu de manevrat. Mânerul adânc dă senzația de siguranță, iar principalele elemente de control sunt poziționate perfect.

 

Vizor electronic extrem de clar

Ceea ce vedeți în vizorul electronic (EVF) de înaltă definiție, cu 3.690.000 puncte, este exact ceea ce veți obține. Setările cheie, precum expunerea, sensibilitatea ISO și balansul de alb sunt aplicate în timp real.

Fotografiați sau filmați fără oprire

Puteți să încărcați (când aparatul foto este oprit) sau să alimentați aparatul foto Nikon Z 5 prin USB². Este convenabil atunci când doriți să fotografiați mai mult timp în interior sau în timp ce realizați o filmare secvențială.

Înclinați, atingeți, trageți cu degetul

Găsiți unghiurile pe ecranul tactil cu înclinare și atingeți pentru a focaliza. Trageți simplu cu degetul pentru a derula fotografiile și imaginile video și atingeți de două ori pentru a vedea o vizualizare 100% a zonei de imagine.

Creativitate simplă

Dați o amprentă personală fotografiilor și imaginilor video. Sistemul Picture Control de la Nikon vă permite să aplicați filtre creative unice și să previzualizați imaginile în timp real în vizorul electronic sau pe monitor.

Filme cursive 4K

Transformați momentele obișnuite în imagini cinematografice. Nikon Z 5 captează segmente de film clare în Ultra HD 4K, iar obiectivele NIKKOR Z cu format de cadru întreg oferă profunzimi de câmp frumoase. Puteți să creați în aparatul foto filme secvențiale demne de admirație și să faceți fotografii în timp ce filmați.

Complet conectat

Funcțiile Wi-Fi® și Bluetooth® încorporate simplifică partajarea, iar aplicația SnapBridge de la Nikon vă poate transforma telefonul într-un accesoriu puternic. Transferați ușor fotografiile și imaginile video sau transformați-vă dispozitivul inteligent în monitor de la distanță și telecomandă.

 

¹ Cel mai scurt și mai ușor dintre obiectivele cu zoom standard pentru aparate foto mirrorless cu obiective interschimbabile pentru fotografiere pe întregul cadru, la data de 21 iulie 2020.
² Este necesar un cablu USB tip C la tip C.

Specificatii tehnice

Rezolutie (MP) 24.3
Tip Senzor CMOS - 35.9 mm x 23.9 mm
Dimensiune senzor FX
Sistem de procesare a imaginii EXPEED 6
Dimensiune imagini (pixeli) FX: 6016 x 4016 (mare), 4512 x 3008 (mediu), 3008 x 2008 (mic); DX: 3936 x 2624 (mare), 2944 x 1968 (mediu), 1968 x 1312 (mic)
Focalizare automata 273 de puncte
Sensibilitate ISO ISO 100 – 51200, in pasi de 1/3 sau 1/2 EV
Viteza declansator 1/8000 pana la 30 s, in pasi de 1/3 sau 1/2 EV, bulb, durata, X200
Viteza fotografiere continua până la 4.5 fps
Autodeclansator 2 s, 5 s, 10 s, 20 s; 1 pana la 9 expuneri la intervale de 0,5, 1, 2 sau 3 s
Masurarea expunerii Masurare expunere TTL
Metoda de masurare Matriciala, Central-evaluativa, Spot, Evaluativa a zonelor luminoase
Moduri de expunere Automat, P, S, A, M, setari utilizator (U1, U2, U3)
Compensarea expunerii –5 pana la +5 EV in pasi de 1/3 sau 1/2 EV, disponibil in modurile P, S, A si M
Balans de alb Automat (3 tipuri), lumina naturala automata, lumina directa a soarelui, innorat, umbra, incandescent, fluorescent (7 tipuri), blit, alegere temperatura culoare (2500 K pana la 10.000 K), presetare manuala (se pot stoca pana la 6 valori), reglare fina disponibila pentru toate optiunile, exceptand alegere temperatura culoare
Blit incorporat Nu
Compensare blit -3 pana la +1 EV in pasi de 1/3 sau 1/2 EV, disponibil in modurile P, S, A si M
Vizor OLED (Quad VGA) de 1.27 cm/0.5 inci, cu aprox. 3.690.000 puncte, cu balans de culoare si control al luminozitatii automat si manual pe 11 niveluri
Acoperire cadru Aprox. 100% orizontal si 100% vertical
Diagonala monitor (cm) 8.0 cm (3.2 inci) tactil
Inregistrare video 4K UHD - 30p, 25p, 24p
Format fisiere JPEG, NEF 12 sau 14 biti, MOV, MP4
Slot memorie 2 x SD, SDHC, SDXC compatibil UHS-II
Conectori USB tip C, HDMI tip C, intrare/iesire audio 3.5 mm, mufa accesorii
Alimentare EN-EL15c
Alte functii Wi-Fi incorporat (IEEE 802.11b/g/n/a/ac), Bluetooth, HDR (High Dynamic Range), reducere a efectului de clipire in mod foto
Culoare Negru
Garantie persoane fizice 24 luni
Garantie persoane juridice 12 luni
Cod produs VOA040K002
Magnificare Aprox. 0.8x (50 mm cu obiectivul la infinit, -1 m-, -1 m-1)
Greutate (g) 590 g (doar corpul aparatului foto)
Rezolutie monitor (puncte) 1.040.000
Unghi variabil da
Accesorii incluse incarcare Acumulator EN-EL15c, incarcator MH-25a
Accesorii curea AN-DC19
Accesorii conectica Cablu USB UC-E24
Alte accesorii Capac BF-N1, ocular vizor DK-29, capac BS-1
Dimensiuni (W x H x D) (mm) 134 x 100.5 x 69.5 mm
Sistem de stabilizare Deplasare senzor imagine pe 5 axe
Timp sincronizare blit X=1/200s; se sincronizeaza cu obturatorul la 1/200s sau la un timp mai lung; este acceptata sincronizarea rapida FP automata
Control blit TTL: control blit i-TTL; blitul de umplere compensat i-TTL este utilizat cu masurare matriciala, masurare central-evaluativa si masurare evaluativa a zonelor luminoase, blit de umplere i-TTL standard cu masurare spot
Mod blit Sincronizare perdea frontala, sincronizare lenta, sincronizare perdea posterioara, reducere ochi rosii, reducere ochi rosii cu sincronizare lenta, dezactivat
Punct perspectiva 21 mm (-1 m-1; de la centrul suprafetei lentilei ocularului vizorului)
Reglare dioptrii -4 pana la +2 m-1
Senzor de ochi Comuta automat intre afisajul monitorului si afisajul vizorului
Compresie video Codificare video avansata H.264/MPEG-4
Inregistrare audio Microfon stereo incorporat sau microfon extern cu optiune de atenuator; sensibilitatea poate fi reglata
Adaptor inclus DA (Nikon FTZ)
Obiective compatibile Obiective NIKKOR cu montura Z. Obiective NIKKOR cu montura F, cu adaptor pentru montura; se pot aplica restrictii
* Fotografiile produsului Nikon Z5 body + FTZ au caracter orientativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice si pretul sunt informative, pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
* Toate preturile afisate pe site includ TVA.
* Termenul de livrare este de maxim de 10 zile de la data confirmarii de catre banca a achitarii produsului in cazul transferului bancar sau a confirmarii comenzii de catre agentul economic in cazul platii ramburs. In cazul nedorit al unor intarzieri datorate transportatorului, a unui caz fortuit sau de forta majora, situatii prevazute la art. 1351 Cod Civil consumatorul poate solicita restituirea sumei achitate prin email sau apel telefonic si vom procesa in cel mai scurt timp posibil. Prin efectuarea comenzii si achitarea costului consumatorul corect informat accepta acesti termeni.

Comentariile utilizatorilor pentru Z5 body + FTZ

Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificati.  [ Conectare | Inregistrare ]