Azil de bătrâni Timișoara

Casa Fabian este un azil de bătrâni din Timișoara și totodată locul în care vei găsi siguranța și devotamentul de care părintele sau bunicul tău are atâta nevoie.

Casa Fabian e ACASĂ

Cu toții ne iubim părinții și bunicii și ne dorim să îi ținem cât mai mult aproape de noi. Însă există momente în care îngrijirea vârstnicilor devine o sarcină din ce în ce mai grea. 

Timpul nu ne mai permite să le acordăm atenția și grija de care au nevoie, iar odată cu bătrânețea, problemele de sănătate sunt tot mai greu de controlat.

La Casa Fabian am creat un mediu primitor pentru cei dragi ție. Am transformat un azil de bătrâni într-un loc în care aceștia să se simtă ca acasă. Aici primesc toată atenția și sprijinul de care au nevoie.

0
Ani de activitate
+ 0
Vârstnici cazați
0
Locuri active

Recomand acest azil prin calitatea serviciilor oferite, dedicarea și implicarea personalului, în frunte cu managerul căminului Doamna Alina, care are nu doar empatie față de bătrânii de acolo, ci tratează cu profesionalism și bolile de care suferă, dumneaei fiind și medic. Se vede efortul colectiv, bătrânii sunt bine îngrijiți, hrăniți și curați. Încă un lucru pe care îl apreciez este transparența față de noi, aparținătorii. Felicitări Casa Fabian!

Roxana

Sunteți o echipă cum nu credeam că mai există! Mă bucur enorm că mama mea a ajuns în grija voastră! Sunteți minunați!!! Vă super mulțumim, oameni frumoși!!!

Nikole

Vă recomand cu încredere tuturor celor care au nevoie de serviciile dumneavoastră! Sunteți minunați și vă apreciez enorm pentru ceea ce faceți!

Mihaela

Vă mulțumim pentru scurta perioadă în care mama noastră a fost îngrijită impecabil și integrată în familia Casa Fabian!

Copiii doamnei Iancu

Grija noastră sunt ei

Pentru că sunt ai noștri și îi iubim, le punem la dispoziție condiții de cazare impecabile și totodată le oferim serviciile medicale adaptate nevoilor fiecăruia.

Avem o capacitate de 60 de locuri, cu spații de cazare cu 2, 3 sau 4 paturi și o curte generoasă care să le ofere un răgaz de liniște și armonie.

2
4
3
1

E un loc pe care noi îl numim acasă, iar dacă ești în căutarea unui azil de bătrâni în Timișoara, unul care să fie primitor pentru bunicul sau părintele tău te așteptăm cu drag la o vizită.

azil de batrani licentiat

Unul dintre puținele cămine licențiate!

Dăm dovadă de profesionalism prin Licența de funcționare Nr. 0010334 dobândită în urma ulimei evaluări (02.09.2021). Acest lucru le asigură vârstnicilor din azilul nostru faptul că serviciile și condițiile sunt conform standardelor impuse și că sunt în siguranță la noi.

Bătrânețea nu înseamnă singurătate

Părinții și bunicii noștri nu au de ce să se teamă de singurătate. Noi încurajăm și ne implicăm activ în menținerea legăturii cu familia, dar și cu ceilalți rezidenți ai centrului nostru.

Articole Blog

Add Your Heading Text Here