Bun venit la ING Service Auto!

Despre ING Service Auto

ING Service Auto Activ SRL si-a inceput activitatea in anul 2011, in Bucuresti, ca unul dintre cele mai moderne ateliere de vopsitorie, dotate cu cabina de vopsit. Inca de la inceput am folosit produse de vopsitorie folosite de marii reprezentati auto din Romania…

vezi mai mult

MASINA DVS. A SUFERIT DAUNE SI NU STITI CE SA FACETI?

Serviciile noastre

Revizii periodice

Inlocuire filtre (aer, ulei, polen, combustibil), schimbarea uleiului precum si schimb complet de distributie si pompa de apa.

Diagnoza computerizata

Diagnoza auto computerizata poate oferi informatii utile despre sistemele electrice si electronice ale autovehiculelor.

Sistem aprindere

Starea in care se afla instalatia de aprindere este foarte importanta in performantele unui motor. Defectiunile sistemului de aprindere sunt printre cele mai dese defectiuni ale unei masini.

Sistem suspensie

Servisarea sistemului de suspensie poate presupune inlocuirea arcurilor flanse, inlocuirea amortizoarelor, inlocuirea articulatiilor de suspensie.

Sistem franare

Servisarea sistemului de franare al unui autovehicul poate presupune inlocuirea placutelor si discurilor de frana, inlocuirea sabotilor si tamburilor de frana, schimbarea lichidului de frana.

Sistem directie

Sistemul de directie asigura o manevrabilitate buna si stabilitatea masinii. Acesta trebuie sa confere o tinuta buna de drum, astfel incat sa mentina directia de mers in linie dreapta.

Tinichigerie

Reparatiile efectuate asupra structurii metalice si de rezistenta a autoturismelor (uzual denumite tinichigerie caroserie auto).

Vopsitorie

Dispunem de cabina de vopsit, de ultima generatie, prevazuta cu sisteme de filtrare eficiente si statie de pregatire vopsitorie cu ventilatie.

Solicita o oferta de pret