Cauta turbine noi

Selectati marca autovehiculului:

SAU cautati dupa cod motor, cod turbina sau cod OE:

Reconditionam orice fel de turbine, pentru orice model de autoturism, autoutilitare și utilaje

Pentru orice intrebare, nu ezitati sa ne apelati. Va stam la dispozitie telefonic:

0786.155.648


CE TREBUIE SA FACETI

Va programati printr-un apel la numarul 0786.155.648

01

Ne transmiteti marca si modelul masinii sau codul OEM de pe turbina.

02

Trimiteti turbina prin curier catre noi, sau o predati in atelierul nostru.

03

Reconditionam rapid turbina, o echilibram si v-o expediem de indata!

04

Asistenta si Suport

Dispunem de o vasta experienta, specializari multiple si calificari dintre cele mai diverse si va stam la dispozitie pentru orice solicitari.

Echipamente CIMAT

Lucram numai cu echipamente de calitate CIMAT pentru reconditionarea turbinelor, aceste echipamente asigurand o reconditionare de calitate inalta.

Reconditionari rapide

Stim ca timpul dumneavoastra este limitat, de aceea va asiguram ca intr-un termen maxim de 1 zi lucratoare vom reconditiona turbina dumneavoastra.

Stoc disponibil

Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, avem permanent in depozitul nostru stocuri de turbine deja reconditionate cu livrare imediata prin curier.

Echilibrare Dinamica

Oferim garantia eliminarii vibratiei axului prin echilibrarea dinamica a fiecarei turbosuflante pe care o reconditionam cu echipamentele noastre.

Solutii variate

Indiferent de marca si modelul masinii dumneavoastra, fiti sigur ca vom putea reconditiona rapid si eficient turbosuflanta acesteia.

DESPRE NOI

EXPERIENTA 11 ANI

Dispunem de o vasta experienta, specializari multiple si calificari dintre cele mai diverse, iar toate acestea ne recomanda drept una dintre cele mai bune optiuni in domeniul in care activam.
Reparam orice tip de turbosuflanta, inlocuim toate piesele uzate cu unele originale, echilibram intregul ansamblu CHRA pe un banc special, iar dupa ce ne asiguram ca totul este perfect, acordam o garantie de 12 luni fara limita de kilometri.
In atelierul nostru se lucreaza numai cu piese originale pe reper. Reparatiile pe care le facem sunt cartea noastra de vizita, cu cat un client este mai multumit de serviciul solicitat, cu atat mai multe recomandari vom avea.

Noi nu schimbam doar piesa defecta din turbosuflanta, lasandu-le pe cele deja uzate sa se strice si ele la randul lor, noi schimbam toate piesele interioare cu unele noi. Practic, din vechea dvs. turbosuflanta raman doar cele 2 capace (ADMISIE+EVACUARE). In acest fel suntem siguri de functionarea indelungata si fara probleme a turbosuflantei.

imagine

WhatsApp
Lasa-ne numarul tau aici, iar noi te contactam si iti oferim PE LOC o reducere GARANTATA de 10-15% fata de pretul pietei!