Folie solara

Foliile noastre profesionale, au un grad ridicat de protectie impotriva caldurii excesive, care patrunde prin sticlele dumneaostra.

Folii decorative

Oferim solutii moderne de customizare a sticlei dumneavoastra, cu un design special realizat, care pot creea un nivel de intimitate ridicat.

Folii antiefractie

Folie de securitate rezistenta la atac manual, pe mai multe grosimi si pe diferite clase de securizare a structurii de rezistenta la patrundere.

MASURATORI...

Oferim serviciul complet de masurare a structurii dumneavoastra de sticle, atat in Bucuresti cat si in zonele limitrofe.

MODERNIZARE...

Foliile oferite de catre ADAFOLIE.ro, modernizeaza geamurile si cladirea dumneavostra, conferindu-le un aer proaspat si spectaculos.

CONTACTATI-NE...

Acum ne puteti contacta rapid folosind numarul de telefon afisat in site, sau prin formularul de contact, realizat special pentru dumnavoastra.

OFERIM SUPORT SI MASURATORI GRATUITE IN BUCURESTI SI ZONELE LIMITROFE

De ce noi?

Cu o experioenta de peste 10 ani in acest domeniu, ne-am horatat sa oferim produse si servicii profesioniste.

Suport telefonic
Masuratori geamuri
Montaj folii
Garantie lucrare

Contacteaza-ne chiar acum, pentru a te convinge ca ai luat cea mai buna decizie. Oferim masuratori gratuite, deplasarea catre locatia dumneavoastra este inclusa, montajul foliei este la cel mai ridicat nivel si garantia produselor si a serviciilor este oferita impreuna cu factura fiscala a lucrarii.

Intreaba-ne ceva

2 + 6 = ?

© TOATE DREPTURILE REZERVATE | www.ADAFOLIE.ro
Call Now ButtonSuna 0767.132.072