Servicii auto complete realizate de profesionisti

La Memphis Service ai siguranta calitatii pentru toate serviciile prestate alaturi de preturi competitive,
echipamente de ultima generatie si o echipa de profesionisti


Piese, manopera si consultanta

totul sub acelasi acoperis

La Memphis Service gasesti combinatia perfecta dintre piese auto de la producatori de top si manopera de calitate, toate la preturi atractive. Daca alegi sa montezi piese auto cumparate de la noi, implicit beneficiezi de garantie completa atat pentru manopera cat si pentru piese. In plus, profesionistii nostri sunt pregatiti sa iti acorde consultanta. Echipa este formata din specialisti cu experienta in domeniul auto motiv pentru care executam lucrari profesionale la standarde calitative ridicate. Service-ul nostru auto este dotat cu aparatura de inalte standarde, lucru ce ne permite sa efectuam servicii eficiente, la un nivel ridicat!

Echipamentele folosite sunt in noi si provin de la cei mai buni producatori! Memphis Service este autorizat RAR pentru toate serviciile pe care le presteaza astfel ca poti apela cu incredere la solutiile noastre auto.

Alege sa-ti faci o programare chiar acum!


Despre Noi!

La Memphis Service ne vom asigura ca neplacerea de a aduce masina la reparat, va deveni de acum incolo o experienta relaxanta si lipsita de griji. Nu aveti nimic altceva de facut decat sa aduceti masina si sa va asteptati la cea mai profesionala, economica si rapida solutie din partea noastra. Atelierul nostru dispune de aparatura, dispozitive si personal profesionist cu vasta experienta, ce efectueaza lucrari de intretinere si reparatii cu un grad de complexitate ridicat la preturi corecte.

Inca de la infiintare, in anul 1998, Memphis Service a incercat si a reusit sa ofere servicii de inalta calitate clientilor sai din Bucuresti, acest lucru datorandu-se in mare masura profesionalismului angajatilor cat si dotarilor tehnice de ultima generatie!

Despre Noi!

Contact

Adresa

Adresa
Str. Lt. Gheorghe Neghel , nr 15
Bucuresti Sector 6, 60131

Date de Contact

Mobil: 0722 258 550
0788 348 349
021 410 42 85

E-mail: memphis98service@yahoo.com

Program de Lucru

Luni - Sambata: 08:00 - 20:00

Duminica: 08:00 - 14:00